Life

Jador este în mare pericol la Survivor România. Va pleca Faimosul acasă?

11.04.2021 | 12:25
Jador este in mare pericol la Survivor Romania Va pleca Faimosul acasa
ADVERTISEMENT

Jador este în mare pericol la Survivor România. Va pleca Faimosul acasă? Vă spunem mai jos care a fost prima sa reacție după nominalizarea pentru eliminare.

Consiliul de nominalizare la Survivor România a adus o surpriză de proporții. După ce Faimoșii au pierdut lupta pentru imunitate, au fost nevoiți să aleagă un concurent pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

Strategia acestora era ca fiecare dintre ei să numească o persoană care să intre în cursa pentru plecarea acasă. Numărătoarea a dat greș și, din dorința de a-l salva pe Sebastian Chitoșcă, cel propus pentru eliminare a fost chiar Jador.

Jador este în mare pericol la Survivor România. Va pleca Faimosul acasă?

Faimoșii au vrut ca Sebastian Chitoșcă și Jador să aibă același număr de nominalizări și amândoi că intre în cursa pentru votul publicului. Calculul nu le-a ieșit, iar manelistul a fost cel care a primit două voturi.

ADVERTISEMENT

Jador s-a declarat surprins de nominalizare. Totuși, cântărețul a explicat că merita acest lucru, pentru că a pierdut patru puncte în jocul pentru imunitate.

În momentul în care i-a venit rândul la vot, Jador a explicat că o va vota pe Elena: „am făcut noi o strategie, să ies în față eu cu Sebastian”, a explicat. Doar că lucrurile nu au ieșit după cum s-au așteptat.

ADVERTISEMENT

„Nu mai înțeleg nimic. Trebuia să fie și Sebi. Nu trebuia să fie și Sebi? Le merit, pentru că am pierdut patru puncte,” a spus Jador, după ce a aflat rezultatul.

El a declarat că preferă să plece acasă, decât să mai piardă puncte: „dacă pierd mai multe meciuri într-o săptămână, plec direct acasă, pentru că eu nu vreau să pierd. Prefer să fiu supărat și să nu învăț niciodată să pierd”.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să învăț să pierd. Vreau să sufăr când pierd, pentru că mă motivează să câștig. Asta pentru copiii care se uită la emisiune să fie motivați, să fie supărați pentru a obține tot ce își doresc ei,” a adăugat acesta.

În momentul de față, doi concurenți au intrat în cursa pentru eliminare. Jador de la Faimoși și Mellina de la Războinici riscă să părăsească concursul la finalul săptămânii.

ADVERTISEMENT