Life

Jador, probleme din cauza unui alt cântăreț. De ce nu-și poate lansa noua piesă: “Mi-a pus bețe-n roate”

Jador are probleme din cauza unui alt cântăreț și nu-și poate lansa noua piesă. Anunțul trist făcut de manelist pe rețelele sociale.
23.07.2023 | 11:35
Jador probleme din cauza unui alt cantaret De ce nusi poate lansa noua piesa Mia pus beten roate
Jador nu-și poate lansa noua piesă din cauza unui alt cântăreț. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador are proleme din cauza unui alt cântăreț și nu își poate lansa noua piesă prea curând. Pe rețelele sociale, manelistul le-a explicat internauților care este situația.

Jador are probleme din cauza unui alt cântăreț. Manelistul nu poate să-și lanseze noua melodie

În doar câțiva ani, Jador a ajuns unul dinte cei mai apreciați interpreți de muzică de petrecere, iar melodiile sale ajung mereu în topuri. Deși are mulți admiratori, la fel cum au mulți artiști, manelistul s-a ales și du dușmani.

ADVERTISEMENT

La mai bine de o lună de când a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate, din cauza cărora se va retrage din muzică la finalul anului, Jador le-a spus fanilor că nu-și va mai lansa noua piesă, așa cum a plănuit, cel puțin nu în viitorul apropiat.

Acest lucru se întâmplă din cauza problemelor pe care le are cu un coleg de breaslă. Jador nu a făcut public numele acestuia, însă a explicat care este situația.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un artist care nu a avut tocmai vorbe frumoase la adresa lui Jador. Manelistul este foarte supărat din acest motiv, așa că va mai amâna lansarea piesei.

“Vă salut oameni buni, vreau să vă anunț că piesa ‘Cel mai iubit dușman’ nu va mai ieși astăzi, pentru că am întâmpinat niște probleme cu un cântăreț care mi-a pus bețe-n roate. Nu vreau să îi dau numele pentru că nu… În fine, sunt foarte supărat!

ADVERTISEMENT

Omul ăsta a încercat și cu YouTube-ul, mi-a dat niște chestii pe la YouTube, să-mi pună bețe-n roate. În fine, nu-mi intră YouTube-ul în trending din cauza lui, nu o să îi dau numele niciodată, dar presupuneți…

Mereu a vorbit urât de mine, niciodată nu a spus lucruri frumoase despre mine la televizor, pe internet. N-am avut nicio treabă cu el. În fine… piesa, îi promit eu, va ieși, doar că momentan nu am cum s-o scot pentru că oamenii sunt răi”, a spus Jador pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Jador, probleme serioase de sănătate

Luna trecută, Jador a anunțat că se confruntă cu probleme grave de sănătate și că acesta va fi ultimul an în care va cânta, urmând să se retragă peste câteva luni.

Artistul i-a șocat pe fanii săi, care speră să fie doar o glumă, însă a dat de înțeles că lucrurile sunt cât se poate de serioase. Cântărețul s-a fotografiat pe patul de spital, dar nu a spus despre ce probleme este vorba.

“Ultima piesă va fi în luna decembrie. Împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă! Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să pot merge măcar la câteva concerte!

În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzică gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră”, este o parte din mesajul postat de Jador în iunie.

ADVERTISEMENT
Tags: