Life

Jador și-a luat fanii prin surprindere! Apariție rară a manelistului alături de cel care i-a dat viață!

Celebrul interpret de muzică de petrecere, Jador și-a impresionat admiratorii de sărbători. Imaginile rare cu tatăl lui au făcut mii de vizualizări.
27.12.2022 | 11:37
Jador sia luat fanii prin surprindere Aparitie rara a manelistului alaturi de cel care ia dat viata
Jador și-a luat fanii prin surprindere! Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

De câțiva ani de zile Jador nu mai locuiește la Bacău, în casa părinților lui. Cu toate acestea, interpretul de muzică de petrecere îi vizitează adesea pe cei care i-au dat viață. Așa cum era de așteptat, manelistul a mers și de sărbători să petreacă Nașterea Domnului înconjurat de familia lui. Astfel că, nu putea rata ocazia de a imortaliza câteva momente alături de tată, cel care este o prezență foarte rară în viața lui de artist.

Jador, apariție rară de cel care i-a dat viață!

Cunoscut publicului ca Jador, pe numele lui real Remus Ionuț Dumitrache, a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Atașat de familia lui, interpretul și-a filmat adesea mama și surorile, însă, cu tatăl foarte rar le-a fost dat fanilor să vadă imagini. Ei bine, Jador și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe social media cu un video inedite alături de cel care i-a dat viață.

Chiar dacă părintele lui nu este încântat atunci când este filmat, Jador a făcut cumva și a creat un clip video în care atât el, cât și tatăl lui transmit un mesaj românilor.

ADVERTISEMENT

Crăciun fericit tuturor celor care petrec Crăciunul și cei care nu petrec Crăciunul, la fel ca tata… ce le spui?”, a urat Jador pe pagina sa de Instagram.

Cu greu, tatăl maneistului a continuat: ”Multă sănătate și binecuvântare în casa lor”.

Jador, ultimele retușuri în noua casă

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, interpretul de muzică populară și sora lui au făcut ultimele aranjamente în noua casă.

ADVERTISEMENT

Trezit cu noaptea în cap, Jador s-a apucat de instalarea prizelor din locuința cumpărată în urmă cu puțin timp.

Cine se mai trezește la ora asta să pun prize ca și mine? Nimeni!

Trebuie să le terminăm până de Crăciun, să stau și eu ca lumea aici. Am dormit în casă!”, a povestit artistul pe pagina sa de Instagram, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Problemele de sănătate i-au dat bătăi de cap

Perioada încărcată de la final de an și-a pus amprenta pe sănătatea lui Jador, având ceva probleme de sănătate, despre care a vorbit chiar el.

Într-o postare pe rețelele de socializare el povestește: ”De dimineață mă dădeam în figuri și acum îmi este rău de nu mai pot. Am răcit. Nu mai pot! Vai, dar ce îmi este rău!”.

ADVERTISEMENT