Life

Jador, prima reacție despre scandalul cu Philip de la Puterea Dragostei: „Se ceartă singur!”

Jador a avut prima reacție despre scandalul cu Philip de la Puterea Dragostei. Acesta din urmă s-a înfuriat după ce fosta iubită, Berna, a mers la filmările pentru videoclipul cântărețului.
21.06.2022 | 18:36
Jador prima reactie despre scandalul cu Philip de la Puterea Dragostei Se cearta singur
Jador a reacționat după scandalul cu Philip de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador și Philip, doi foști concurenți de la Puterea Dragostei, se ceartă din nou, după ce acesta din urmă a declarat că l-ar putea pune la pământ pe interpretul de manele, fiind mult mai puternic decât el.

Jador, prima reacție despre scandalul cu Philip de la Puterea Dragostei

Nu este pentru prima dată când cei doi au parte de astfel de tensiuni. S-a speculat de mai multe ori că Philip Albu ar fi gelos pe Jador din cauza fostei sale partenere, Berna.

ADVERTISEMENT

Tânăra a confirmat aceste speculații, iar recent și-a făcut apariția la filmările unui videoclip al melodiei lui Jador.

După ce a apărut la filmări, Berna a primit mesaje destul de agresive din partea lui Philip, enervat din cauza faptului că Jador ar putea fi împreună cu fosta sa iubită.

ADVERTISEMENT

După ce Philip a spus că l-ar putea doborî pe Jador, acesta din urmă a reacționat, spunând că fostul iubit al Bernei se ceartă singur. Manelistul nu vrea să aibă legătură cu acest conflict.

„Philip se ceartă singur, n-am eu treabă! Ce să zic dacă nici măcar nu mai știu cum arată omul ăsta?! Se ceartă singur!”, a declarat Jador pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Berna, adevărul despre tensiunile dintre Philip și Jador

În cadrul unei emisiuni, Berna a explicat de ce Philip a reacționat urât după ce a văzut că participă la filmările pentru videoclipul lui Jador.

Fostul concurent s-a enervat după ce a văzut că blondina a venit la filmări într-o ținută provocatoare, care lasă multe la vedere.

ADVERTISEMENT

Philip a înjurat-o pe fosta iubită în timp ce era la filmări, cu Jador și Bogdan Mocanu. Blondina este convinsă că gelozia e principalul motiv pentru care a reacționat așa.

„Nu înțeleg de ce face acest lucru, m-a și înjurat foarte urât. Știu că nu a fost din inimă. Este gelos. Nu ne-am împăcat, suntem prieteni. Nu mai sunt sentimente la mijloc.”, a explicat Berna la Wownews.

ADVERTISEMENT