Life

Jador și mama sa, apariție de senzație la Chefi la cuțite. Moment special de 8 Martie

08.03.2021 | 15:29
Jador si mama sa aparitie de senzatie la Chefi la cutite Moment special de 8 Martie
ADVERTISEMENT

Episodul din această seară „Chefi la Cuțite” va fi o adevărată încântare pentru telespectatori, care au ocazia să îl vadă pe Jador, alături de mama lui. Concurenții își vor testa abilitățile culinare, urmând să primească o evaluare din partea juraților. 

Artistul speră ca felurile de mâncare pe care le-a gătit împreună cu cea care i-a dat viață și nu are de gând să se întoarcă acasă cu mâna goală, ci cu un cuțit din partea chefilor.

ADVERTISEMENT

Seara trecută, Cătălin Scărlătescu a mai obținut o amuletă după ce s-a luptat în dish-uri cu colegii săi, care au avut ca temă fasolea. În această seară, preparatele lor vor fi evaluate de un alt chef celebru în România.

Jador și mama sa, apariție de senzație la Chefi la cuțite. Moment special de 8 Martie

Ediția din această seară a cooking show-ului de la Antena 1 se anunță una incendiară. Mai mulți concurenți își vor încerca norocul și vor fi jurizați de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Ziua de 8 martie vine cu o surpriză și pentru telespectatori, care vor asista la o un moment special chiar de Ziua Femeii la „Chefi la Cuțite”. Printre concurenții care vor da tot ce au mai bun ca să primească cuțitul din partea chefilor se numără și Jador, care nu vine singur, ci însoțit de mama lui.

Simona Dumitrache, așa cum o cheamă pe femeia care i-a dat viață artistului, își va ajuta fiul și vor încerca împreună să facă orice pentru a trece în etapa următoare.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Jador a glumit și a spus că sora lui nu îl primește acasă fără un cuțit. „Mi-a zis soră-mea să nu mai vin acasă dacă nu aduc cuțitul!”, a transmis acesta.

Cei trei jurați se vor duela în dish-uri și de data aceasta, iar chef Patriția este cea care va hotărî care este cea mai bună farfurie. Dacă în ediția de aseară chefii au avut ca temă fasolea și au preparat-o în cele mai creative moduri, nici acum nu vor duce lipsă de surprize.

ADVERTISEMENT
Chef Patriția alături de cei trei jurați Chefi la Cuțite
Chef Patrizia îi va juriza pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în dish-uri

Chef Scărlătescu este cel care a obținut amuleta în episodul de aseară, 7 martie 2021, după ce a gătit cel mai bun fel de mâncare cu fasole.

Ca de obicei, Speak și Gina Pistol îi vor întâmpina pe concurenții care vin la preselecții și vor destinde atmosfera. Al cincilea episod al show-ului poate fi urmărit în această seară la Antena 1, începând cu ora 20:30.

ADVERTISEMENT