Sport

Un spaniol de 22 de ani, atacantul de pe lista FCSB! Cât costă „înlocuitorul” lui Compagno. Exclusiv

Gigi Becali spune că mai are nevoie de un atacant în cazul în care va pleca Andrea Compagno. Unul dintre numele aflate pe lista FCSB este un spaniol de 22 de ani, golgeter în Kosovo!
11.01.2024 | 09:47
Un spaniol de 22 de ani atacantul de pe lista FCSB Cat costa inlocuitorul lui Compagno Exclusiv
Italianul Andrea Compagno ar putea fi înlocuit la FCSB de spaniolul de 22 de ani Jalen Blesa. Foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB e acoperită pe toate posturile, mai puțin cel de atacant central. În acest moment în lot singurul vârf clasic este italianul Andrea Compagno, dar acesta nu mai este de câteva luni în grațiile patronului Gigi Becali. În aceste condiții, FCSB ar mai avea nevoie de un atacant de careu, mai ales dacă italianul va pleca până la finalul perioadei de mercato.

Jalen Blesa, un spaniol de 22 de ani de la Priștina, este „scanat” de cei de la FCSB. Ar costa maximum 200.000 de euro!

Gigi Becali a aruncat zilele trecute pe piață o variantă foarte puțin realizabilă, cea a transferului lui George Pușcaș de la Genoa. În mod real, pe lista de atacanți a celor de la FCSB se află o variantă studiată atent de Gigi Becali și Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, un nume interesant de „înlocuitor” al lui Andrea Compagno este Jalen Blesa, un atacant spaniol de 22 de ani (împlinește 23 pe 5 februarie) care joacă în acest moment la Priștina, în Kosovo.

Blesa pare o investiție de viitor pentru orice club care-l va lua din campionatul kosovar. A intrat în ultimele 6 luni de contract cu Priștina, la care a sosit acum un an, în ianuarie 2023. În actualul sezon, Blesa are 8 goluri și 3 assist-uri în 17 meciuri pentru kosovari.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că nici nu ar fi vorba despre o sumă mare pentru Gigi Becali ca să-l achiziționeze. Totul ar ajunge undeva la 200.000 de euro pentru un jucător pe care s-ar putea lua ulterior bani foarte buni dacă-și va continua ascensiunea așa cum arată forma sa.

Jalen Blesa este un fotbalist interesant. Poate juca orice poziție de atac în 4-3-3, dar în principal e „număr 9”!

Jalen Blesa este spaniol, dar are și cetățenie americană. Este născut în Barcelona, a jucat la tineret la Badalona, apoi a plecat din Spania. A ajuns în campionatul din Kosovo, dar și-a crescut cu adevărat nivelul abia după ce a ajuns la FK Priștina.

ADVERTISEMENT

Este un atacant de careu veritabil, un număr 9 autentic, dar poate fi folosit pe orice post din ofensivă în sistemul 4-3-3. Lovește mingea bine cu ambele picioare. De el ar fi cerut referințe și alte cluburi din SuperLiga care sunt în căutarea unui atacant.

Borisav Burmaz, atacantul ajuns la Rapid, a fost propus inițial la FCSB! Șucu a intrat pe fir și l-a transferat în Giulești

Jalen Blesa nu este primul nume din spațiul ex-iugoslav care e analizat de cei de la FCSB în ultimele săptămâni. La finalul anului trecut, impresarul lui Borisav Burmaz și-a propus clientul echipei lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Burmaz a așteptat până în ultimul moment un răspuns din partea celor de la FCSB, dar acesta nu a mai venit. Între timp pe fir a intrat și Rapidul lui Dan Șucu. Acesta l-a convins pe golgeterul sârb de la Vozdovac să semneze cu giuleștenii. Burmaz a marcat primul gol pentru Rapid în amicalul cu azerii de la Sabah, sârbul transformând o lovitură de la 11 metri.

  • 250.000 de euro este cota lui Jalen Blesa, cea mai mare din cariera sa
  • 10 goluri în 14 meciuri a marcat spaniolul Blesa pentru fosta echipă, KH Rahoveci
ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.88 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FCSB - UTA Arad