Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluirile lui Mihai Rotaru: cât a plătit Universitatea Craiova pentru transferul lui Jalen Blesa. Update Exclusiv

Universitatea Craiova a realizat transferul atacantului Jalen Blesa de la Priştina după ce a obținut derogarea de la FIFA. Oltenii s-au înţeles cu jucătorul dorit și de FCSB.
15.02.2024 | 20:00
Dezvaluirile lui Mihai Rotaru cat a platit Universitatea Craiova pentru transferul lui Jalen Blesa Update Exclusiv
Oficial. Universitatea Craiova a semnat cu Jalen Blesa
ADVERTISEMENT
15-02-2024
18:05

Mihai Rotaru a dezvăluit cât a plătit pentru pentru transferul lui Jalen Blesa

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a confirmat informațiile FANATIK legate de suma de transfer pentru Jalen Blesa.

”Costurile totale au fost de 300.000 de euro cu tot cu comisioane. Atât ne-a ajuns transferul lui Jalen Blesa”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

13-02-2024
19:09

Oficial. Universitatea Craiova a semnat cu Jalen Blesa

Așa cum a anunțat FANATIK, Universitatea Craiova l-a transferat pe Jalen Blesa de la FC Prishtina. Atacantul spaniol are 23 de ani și a semnat un contract valabil până în 2027.

Din informațiile FANATIK, Craiova a plătit în schimbul lui Blesa suma de 300.000 de euro.

“Universitatea Craiova întărește compartimentul ofensiv și îl transferă în Cetatea Băniei pe atacantul Jalen Blesa de la FC Prishtina. În vârstă de 23 de ani, Jalen Blesa este fotbalistul Științei cel puțin până în iunie 2027.

Noul nostru atacant a marcat de 11 ori în 21 de partide în actuala stagiune pentru ocupanta locului 4 din Kosovo și a reușit să-și treacă în cont și 4 pase decisive. Bine ai venit în familia Științei! Mult succes!”, au scris cei de la Universitatea Craiova pe Facebook.

Universitatea Craiova vrea să dea o ultimă lovitură pe piaţa transferurilor. FANATIK a aflat că oltenii sunt înţeleşi cu Jalen Blesa, atacant dorit în această perioadă de mercato şi de FCSB, dar există o mare problemă.

Craiova forțează transferul atacantului Jalen Blesa, desi s-a închis mercato!

Actele de transfer au ajuns cu întârziere, iar oficialii oltenilor încearcă să obţină o derogare de la FIFA având în vedere că perioada de mercato s-a închis luni, 12 februarie, la ora 24:00:

ADVERTISEMENT

“Mai avem o bombă pe care o poate detona Universitatea Craiova, chiar dacă s-a încheiat perioada de transferuri. Cei de acolo au cerut o derogare de la FIFA prin Ovidiu Costeşin, omul care se ocupă de transferuri.

Au venit actele cu 4-5 ore de întârziere, dar Universitatea Craiova are semnătura unui jucător pe care l-a avut în urmă cu o lună de zile FCSB. Este vorba de atacantul spaniol Jalen Blesa. 

ADVERTISEMENT

“S-a cerut derogare, au explicat că au ajuns actele foarte greu, a fost şi o pană de curent”

Asta este ultima bombă pe care Rotaru a vrut să o detoneze în mercato. N-a fost vina Craiovei, cei de la Priştina… era jucător în Kosovo. Are 1,87 metri înălţime. Este o nebunie ce se întâmplă acolo.

S-a cerut derogare, au explicat că au ajuns actele foarte greu, a fost şi o pană de curent. Universitatea Craiova s-a înţeles cu jucătorul şi rămâne de văzut dacă există derogări”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum i-a convins Blesa pe olteni: joc bun de cap, ambidextru, simt al portii

Noul jucător al oltenilor pare să fie un fotbalist cum rar au fost prin Superliga! Are calități care sunt căutate absolut de orice club important din Europa.

De altfel, Blesa i-a convins pe șefii Craiovei tocmai pentru că este ambidextru, lovește mingea foarte bine cu ambele picioare, lucru pe care fotbalul românesc nu l-a mai văzut de multă vreme.

ADVERTISEMENT

În plus, atacantul are un joc foarte bun de cap și, ca orice vârf care se respectă, vine cu un simț al porții extrem de dezvoltat.

Universitatea Craiova, acord total pentru Jalen Blesa! Sunt şanse mari ca transferul să fie înregistrat

Din informaţiile FANATIK, Universitatea Craiova s-a înţeles şi cu clubul Priştina şi cu jucătorul şi cu impresarul. Astfel, singura piedică în calea acestei mutări este faptul că a fost depăşită perioada limită de transfer.

Rămâne de văzut dacă FIFA va oferi o derogare astfel încât mutarea să poată fi înregistrată şi Jalen Blesa să se alăture lotului condus de Ivaylo Petev pentru ultima parte a sezonului.

FANATIK a aflat că cei de la Priştina au trimis actele cu o întârziere de 40 de minute, deşi Universitatea Craiova s-a înţeles cu toate părţile. Sunt şanse mari ca transferul să se facă în ciuda acestui impediment, având în vedere faptul că oltenii au mai trecut printr-o situaţie similară.

Universitatea Craiova a primit o derogare similară în anul 2019 când l-au semnat pe Stephane Acka de la Erzurumspor. În această perioadă de mercato a izbucnit scandalul dintre Lyon şi West Ham privind transferul lui Behrama. FIFA a anunţat deja că va investiga de ce nu s-a produs mutarea în timp util şi va soluţiona cazul.

Jalen Blesa i-a convins pe şefii din Bănie prin faptul că este ambidextru, loveşte bine mingea cu ambele picioare. În plus, atacantul are un joc de cap foarte bun şi vine cu un simţ al porţii foarte dezvoltat.

Craiova forțează transferul atacantului Jalen Blesa, desi s-a închis mercato!

ADVERTISEMENT