Life

Jamila, victima unei escrocherii în online? Bloggerița vrea să ia măsuri radicale

Jamila, pradă unei delapidări în mediul virtual? Femeia este decisă să-și facă dreptate și este gata să apeleze la instanță.
21.10.2022 | 22:16
Jamila victima unei escrocherii in online Bloggerita vrea sa ia masuri radicale
Jamila, pradă unei delapidări în mediul virtual? Femeia este decisă să-și facă dreptate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bloggerița, pe numele ei real Geanina Avram Staicu, pare să fie victima unei escrocherii în online.  Creatoarea de conținut vrea să ia măsuri radicale după ce a primit mai multe amenințări de la o femeie, pe mail.

Jamila, pradă unei delapidări în mediul virtual? Femeia este decisă să-și facă dreptate

Jamila le-a mărturisit fanilor săi că în ultima perioadă a avut un schimb de replici acid cu o femeie, care susține că mama sa plătește în fiecare lună un abonament în valoare de 80 de lei, pentru a urmări rețetele sale.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care bloggerița a publicat totul pe rețelele de socializare și vrea să-și facă dreptate pentru că nimic din ce susține respectiva nu este adevărat.

„O doamnă mi-a scris pe mail ca să mă acuze i-am furat mamei ei bani de pe abonamentul telefonului prin abonare la JamilaCuisine. Am încercat să-i explic doamnei că eu nu am un sistem de abonare contra cost și că nici n-am avut vreodată. 

ADVERTISEMENT

Practic eu nu am acces la abonamentele telefonice și nu pot face tranzacții prin care să iau sume de bani. Nu am cum să fac asta! Doamna nu a venit cu nicio dovadă, nici nu avea cum, însă a continuat cu acuzele.

Schimbul de replici mi-a dat de gândit și vi-l las și vouă mai jos. Am eliminat nume și date personale pentru a proteja identitatea persoanelor în cauză.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie țin să menționez încă o dată că JamilaCuisine nu solicită niciun fel de plată de la abonați. Abonarea pe Facebook, Youtube, Instagram și Tiktok este 100% gratuită, așa a fost mereu și așa va rămâne.

Dacă vedeți orice tentativă de escrocherie care folosește numele JamilaCuisine, vă rog mult să-mi atrageți atenția pentru a putea contacta organele de cercetare penală pentru că aceasta este o infracțiune care se pedepsește”, a transmis Jamila pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Jamila, adevărul despre canalul său de Youtube

Bloggerița a mai precizat că a luat legătura cu compania telefonică menționată în mail primit. Creatoarea de conținut a cerut un punct de vedere pentru că i se pare halucinant să fie acuzată de oameni fără niciun fundament.

În plus, Jamila a mai subliniat încă o dată că nu a cerut și nici nu va cere vreodată bani pe canalul său de Youtube celor care o urmăresc în mediul virtual. Rețetele sale nu vor fi niciodată plătite de oameni.

„Voi vorbi și cu avocatul meu pentru a vedea ce se mai poate face în această situație. Vă țin la curent!”, a încheiat bucătăreasa postarea de pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: