News

Un membru MISA din București, arestat după ce a violat o fată de 11 ani. Detalii din anchetă

Un bărbat din București a fost arestat după ce a violat o fată de 11 ani. Polițiștii au determinat că este membru al Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut.
26.02.2023 | 12:50
Un membru MISA din Bucuresti arestat dupa ce a violat o fata de 11 ani Detalii din ancheta
Un bărbat a violat o fată de 11 ani. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Bărbatul face parte din Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) și e acuzat că a violat în mai multe rânduri o fată de 11 ani din Vâlcea. Polițiștii l-au prins în flagrant după ce a contactat-o pe fată și i-a cerut să meargă acasă la el.

Bărbat arestat după ce a violat o fată de 11 ani

Faptele s-au petrecut spre finele anului 2022, însă anchetatorii au obținut probele care-l incriminează pe bărbat doar recent. Polițiștii au așteptat ca acesta să o cheme pe fată la el acasă, în București, după care au acționat.

ADVERTISEMENT

”Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că inculpatul, membru în Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), în perioada noiembrie- decembrie 2022, în două seri consecutive, în timp ce persoana vătămată în vârstă de 11 ani se afla la locuinţa acestuia, profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima în mod liber şi conştient voinţa, datorită vârstei fragede, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale”, au transmis reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Polițiștii au așteptat ca fata să ajungă de una singură în București și au intervenit în forță atunci când era așteptată de violator într-o stație. Se pare că bărbatul nu a avut nicio problemă cu faptul că fata a trebuie să vină singură din Vâlcea până în București.

ADVERTISEMENT

”Totodată, în sarcina inculpatului se reţine faptul că în perioada 23-24 februarie 2023 a contactat-o telefonic pe persoana vătămată pentru ca aceasta să se deplaseze în Bucureşti, la locuinţa acestuia, în scopul întreţinerii, din nou, de raporturi sexuale, culminând cu determinarea minorei să se deplaseze singură cu mijloace de transport până în Bucureşti, unde a fost aşteptată de inculpat, însă oprit de intervenţia organelor de poliţie”, au completat reprezentanții Parchetului.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru trei fapte de viol. Cazul aduce aminte de situația similară a unei fete de 12 ani, care a fost violată timp de un an de un individ în vârstă de 25 de ani din București.

ADVERTISEMENT

“Începând cu anul 2020, un bărbat de 25 de ani, din municipiul București, ar fi determinat o persoană vătămată minoră (de 12 ani) să realizeze mai multe materiale foto-video, cu conținut explicit, și să i le trimită acestuia, prin intermediul rețelelor sociale.

Totodată, persoana bănuită ar fi șantajat-o pe minoră, cu publicarea materialelor foto-video, cu conținut explicit, pe rețelele sociale și ar fi întreținut raporturi sexuale cu persoana vătămată minoră, în mod repetat, în perioada 2020 – decembrie 2021, parte dintre acestea realizându-se prin constrângere“, transmitea Poliția Română într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost prins pe 29 ianuarie 2023, atunci când încerca să fugă din țară prin Punctul de Trecere a Frontierei Borș. La fel ca și în cazul membrului MISA, bucureșteanul a fost reținut pentru 30 de zile și va petrece, cel mai probabil, mulți ani după gratii.

ADVERTISEMENT
Tags: