Life

Janine Minea a cucerit podiumurile de modă. Cine este românca de numai 16 ani

Janine Minea, o tânără de numai 16 ani din Sibiu, este cea mai nouă vedetă din lumea modei. Adolescenta a urcat pe cele mai importante podiumuri de la noi.
10.09.2021 | 22:56
Janine Minea a cucerit podiumurile de moda Cine este romanca de numai 16 ani
Janine Minea a cucerit podiumurile de modă. Cine este românca de numai 16 ani. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Fata este elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu, pasiunea pentru modelling venind de la o vârstă foarte fragedă.

Janine Minea a defilat pentru prima oară la numai 11 ani, la Sibiu, iar de atunci nu s-a mai oprit. Tânăra a participat la cele mai mari festivaluri de modă din România.

ADVERTISEMENT

Modelul a fost prezent pe podiumurile de la Sibiu Fashion Days și la Fairy Fashion Week, unde a făcut senzație și a atras toate privirile asupra sa.

Janine Minea, cea mai nouă vedetă din lumea modei. Are numai 16 ani și e din România

Tânăra a povestit că și-a descoperit drumul în lumea modei după ce a urmărit prezentările marilor designeri, fiind plăcut surprinsă de manechine.

ADVERTISEMENT

„M-au impresionat atitudinea și dezinvoltura cu care manechinele defilau pe podium”, a spus Janine Minea pentru Antena 3.

„E senzațional să fiu pe podium. Urmez o școală de modeling unde învăț cum să defilez și să pozez”, a mai spus cea mai nouă vedetă din lumea modelingului, care are parte de susținerea familiei.

ADVERTISEMENT

Deși momentan fata spune că este numai o pasiune, precizează că ia lecții în continuare pentru a fi și mai bună în acest domeniu.

Janine Minea este un fotomodel în vârstă de 16 ani
Janine Minea este un fotomodel în vârstă de 16 ani. Sursa foto: antena3.ro. Colaj: Fanatik

În plus, Janine Minea este o elevă eminentă, ea având rezultate foarte bune și la școală. Pe mai departe, fata este atrasă de business, mărturisind că moda nu o încurcă absolut deloc.

ADVERTISEMENT

Majoritatea festivalurilor unde a defilat până acum au avut loc în timpul vacanțelor și în weekend-uri, motiv pentru care se poate ocupa foarte bine și de școală.

Janine Minea, sfat pentru cei care vor o carieră în modă

Janine Minea are deja experiență în lumea modei, având și un sfat pentru cei care își doresc o carieră pe podium. Adolescenta spune că este nevoie numai de foarte multă încredere.

„Trebuie doar să aibă încredere în ei”, este sfatul pe care-l oferă modelul originar din Sibiu pentru cei care doresc o carieră în această branșă.

ADVERTISEMENT