Sport

Jaqueline Cristian, prima reacție după finala pierdută la WTA Linz. Și-a început discursul în fața austriecilor cu ”Bună seara”. Video

Deși a pierdut la Linz prima sa finală din circuitul WTA, Jaqueline Cristian a avut o reacție extraordinară la festivitatea de premiere și a început discursul în limba română pentru suporterii care au susținut-o.
12.11.2021 | 23:29
Jaqueline Cristian prima reactie dupa finala pierduta la WTA Linz Sia inceput discursul in fata austriecilor cu Buna seara Video
ADVERTISEMENT

Cristian a fost învinsă în ultimul act al turneului din Austria de americanca Alison Riske, scor 6-2, 2-6, 5-7.

Ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser, sportiva noastră a avut o săptămână de vis și de luni va fi pe locul 74 în clasamentul mondial.

ADVERTISEMENT

Reacție fabuloasă a lui Jaqueline Cristian după finala pierdută la WTA Linz

În ciuda faptului că a pierdut finala de la WTA Linz, Jaqueline Cristian a avut o reacție de mare campioană și s-a bucurat de faptul că a reușit să încheie anul 2021 cu o participare în premieră în ultimul act al unui turneu important.

Susținută de mulți conaționali din tribună, Cristian a cedat în fața experienței lui Alison Riske, dar a ținut să le mulțumească fanilor la final, începându-și discursul în lima română cu ”Bună seara”.

ADVERTISEMENT

Apoi, a ținut să o felicite pe adversara sa pentru trofeul câștigat: ”Cu ce să încep. Felicitări Alison, ai avut o săptămână foarte bună. Ai făcut o finală frumoasă și mă bucur că am jucat împreună. Îți doresc mult succes în sezonul viitor”.

Românca, încrezătoare pentru sezonul viitor

”Sunt compleșită de emoții. Aceasta este încă o săptămână grozavă, foarte pozitivă. Vreau să-i mulțumesc antrenorului meu pentru că a fost aici și a crezut în mine, este o muncă în echipă și sunt foarte bucuroasă că îmi închei sezonul cu o finală.

ADVERTISEMENT

Vreau să mulțumesc organizatorilor turneului și sponsorilor. A fost o săptămână frumoasă și sper să ne revedem anul viitor. Publicul a fost minunat, am simțit toată săptămâna energia lor și le mulțumesc că au venit.

De asemenea, în România sunt atâția oameni care s-au uitat la această finală. Vreau să le mulțumesc lor și familiei mele. Nu aș fi aici dacă nu ar fi fost ei. Abia aștept sezonul următor”, a declarat Jaqueline Cristian.

ADVERTISEMENT

Cristian a profitat de o serie de abandonuri

Bucureșteanca în vârstă de 23 de ani nici nu trebuia să se afle pe tabloul principal. Ea a fost învinsă de Lesia Tsurenko în ultimul tur al calificărilor, dar i-a luat locul accidentatei Sorana Cîrstea.

În drumul spre finală, Cristian a mai profitat de un abandon. S-a întâmplat în optimi, atunci când conducea cu scorul de 5-2 în primul set, dar problemele medicale au forțat-o pe suedeza Rebecca Peterson să renunțe.

Totul a culminat cu retragerea Simonei Halep din semifinale, care i-au permis lui Jaqueline Cristian să ajungă în prima sa finală WTA din carieră. Halep s-a retras chiar înaintea confruntării din penultimul act din cauza unei accidentări la genunchiul stâng.

ADVERTISEMENT