Sport

Jasmin Kurtic, debut oficial la Universitatea Craiova! Fanatik a avut dreptate

Jasmin Kurtic, ultimul transfer al „alb-albaștrilor”, a debutat la Universitatea Craiova! Fotbalistul l-a înlocuit în meciul cu UTA Arad pe Jovan Markovic.
18.08.2023 | 22:59
Jasmin Kurtic debut oficial la Universitatea Craiova Fanatik a avut dreptate
Jasmin Kurtic debutează la Universitatea Craiova! Planul lui Reghecampf. sursă foto: Facebook. UCV
ADVERTISEMENT
18-08-2023
20:03

Jasmin Kurtic a debutat la Universitatea Craiova în meciul cu UTA Arad

Jasmin Kurtic, fotbalistul sosit în această vară în Bănie, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, a debutat oficial în tricoul Universității Craiova. 

Fostul jucător din Serie A a fost introdus pe gazon de Laurențiu Reghecampf în minutul 62 al partidei cu UTA Arad în locul lui Jovan Markovic. Oltenii conduceau cu 2-0 în momentul în care internaționalul sloven a pășit pe teren. 

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Jasmin Kurtic va debuta la Universitatea Craiova contra arădenilor, în etapa a 5-a. 

Transferat la Universitatea Craiova pentru a ridica nivelul lotului Universității Craiova, Jasmin Kurtic se pregătește de debutul în tricoul „alb-albaștrilor”. Laurențiu Reghecampf ia în calcul să îi ofere minute mijlocașului sloven în confruntarea cu UTA Arad, programată vineri, de la ora 21:30.

Jasmin Kurtic va debuta la Universitatea Craiova! Planul lui Laurențiu Reghecampf pentru partida cu UTA Arad

Universitatea Craiova se pregătește pentru partida cu UTA Arad, iar Laurențiu Reghecampf i-a pus gând rău lui Mircea Rednic. Tehnicianul are tot lotul la dispoziție pentru confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco”, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Printre jucătorii care vor fi în lotul lui Laurențiu Reghecampf se află și Jasmin Kurtic, transferul anunțat în exclusivitate de FANATIK. Tehnicianul „alb-albaștrilor” a anunțat că internaționalul sloven se va afla în premieră în componența Universității Craiova pentru partida cu trupa lui Mircea Rednic.

Laurențiu Reghecampf nu s-a decis dacă mijlocașul de top trecut prin Seria A va fi titularizat împotriva arădenilor, însă un lucru este sigur: Reghe ia în calcul să îi ofere minute lui Jasmin Kurtic. Din informațiile site-ului nostru, internaționalul sloven este aproape de debutul la formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

În cazul în care nu va fi printre titularii Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf se gândește să îi ofere câteva minute lui Jasmin Kurtic pe „Ion Oblemenco”. FANATIK a aflat că singurul obstacol în calea debutului la formația din Bănie ar putea reprezenta un scenariu excepțional în care tehnicianul ar fi obligat să schimbe din cauza unei eliminări.

Jasmin Kurtic este al doilea transfer pentru titlu la Universitatea Craiova după Alex Mitriță, iar oficialii „alb-albaștrilor” își pun mari speranțe în fostul star din Italia. Acesta i-a impresionat pe fotbaliștii din garda veche a oltenilor încă de la primul antrenament în Bănie.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, detalii despre Jasmin Kurtic: „Examenul unui jucător este meciul oficial”

Laurențiu Reghecampf a anunțat că Jasmin Kurtic se va afla în lotul oltenilor pentru partida Universitatea Craiova – UTA Arad. Tehnicianul își dorește să îi testeze forțele slovenului într-un meci oficial, însă acesta mărturisește că impresiile lăsate de la antrenamente sunt excelente.

„Mâine îl veți vedea pe Kurtic, mâine va intra cu echipa. Sperăm ca Elvir să revină încet, încet. Avem un feedback de la preparatorul fizic și staff-ul medical. A început deja să alerge și să facă exerciții, vom încerca până în pauza competițională să îl avem pe bancă și să îi dăm un câteva minute.

ADVERTISEMENT

Examenul unui jucător este meciul oficial, la antrenamente putem să observăm multe lucruri pozitive la Kurtic precum valoarea lui, faptul că este un lider”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă înaintea partidei cu UTA Arad.

  • 34 de ani are Jasmin Kurtic
  • 289 de meciuri în Seria A are mijlocașul sloven
  • 1 milion de euro este cota de piață a jucătorului, conform transfermarkt

  • 1,42 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist sau nu marchează ambele echipe” la meciul Universitatea Craiova – UTA Arad

ADVERTISEMENT