Sport

Reveniri la Universitatea Craiova! Reghecampf are tot lotul la dispoziție cu UTA Arad

Laurențiu Reghecampf primește întâriri pentru meciul cu UTA Arad. Tehnicianul Universității Craiova se poate baza pe întreg efectivul la partida de pe „Ion Oblemenco”.
16.08.2023 | 09:45
Reveniri la Universitatea Craiova Reghecampf are tot lotul la dispozitie cu UTA Arad
Reveniri la Universitatea Craiova! Reghecampf are tot lotul la dispoziție cu UTA Arad. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Infirmeria „alb-albaștrilor” se golește înainte de Universitatea Craiova – UTA Arad, astfel că Laurențiu Reghecampf va avea tot lotul la dispoziție pentru confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco”. FANATIK a aflat că Juraj Badelj și David Lazar au revenit la formația din Bănie după ce în etapa trecută nu au prins banca de rezerve cu Poli Iași, scor 4-1.

Laurențiu Reghecampf primește întăriri înainte de Universitatea Craiova – UTA Arad! Tehnicianul va avea tot lotul la dispoziție

Invincibilă în primele cinci etape din SuperLiga, Universitatea Craiova și-a depus deja candidatura pentru lupta la titlul de campioană. Elevii lui Laurențiu Reghecampf au învins-o categoric pe Poli Iași, scor 4-1, iar următorul test din campionat este împotriva celor de la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Confruntarea dintre cele două formații este programată vineri, de la ora 21:30, iar obiectivul „juveților” sunt cele trei puncte. Laurențiu Reghecampf a primit și vești bune din partea staff-ului medical înaintea partidei cu UTA Arad de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Din informațiile FANATIK, Juraj Badelj și David Lazar revin în lotul „alb-albaștrilor” după ce au lipsit în deplasarea de la Iași din cauza unei entorse, respectiv unei răceli. Cei doi se antrenează normal împreună cu restul fotbaliștilor de la Universitatea Craiova și vor face parte din lotul de 20 de jucători aleși de Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

David Lazar și Juraj Badelj nu sunt singurii jucători care revin la ședințele de pregătire sub comanda lui Laurențiu Reghecampf din Lunca Jiului. Din informațiile site-ului nostru, Elvir Koljic a început antrenamentele cu echipa, însă tehnicianul nu este încă sigur dacă va face parte din lotul pentru confruntarea cu UTA Arad.

În aceași situație cu cea a lui Elvir Koljic se află și Jasmin Kurtic, transferul anunțat în exclusivitate de FANATIK. Mijlocașul sloven cu un CV impresionat i-a impresionat pe fotbaliștii din garda veche a Universității Craiova încă de la primul antrenament, oltenii fiind impresionați de fizicul internaționalului.

ADVERTISEMENT

Primele impresii despre Jasmin Kurtic după transferul la Universitatea Craiova: „Tanc! Poți tăia lemne pe el”

Jasmin Kurtic i-a impresionat pe jucătorii din garda veche a Universității Craiova încă de la prima ședință de pregătire sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. FANATIK a dezvăluit portretul mijlocașului croat prin ochii unuia dintre fotbaliștii din lotul „alb-albaștrilor”.

„Este ca un tanc, este numai fibră. Poți taia lemne pe el și nu se cunoaște. Nu degeaba a jucat pe unde a jucat în carieră. Dacă va fi sănătos, clar va aduce un mare plus”, a spus unul dintre fotbaliștii Universității Craiova sub anonimat.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, după Poli Iași – Universitatea Craiova 1-4: „Reghe a știu ce are de făcut, ce trebuie să schimbe”

Deși elevii lui Laurențiu Reghecampf au intrat conduși la vestiare în deplasarea de la Iași, Mihai Rotaru a dezvăluit cp tehnicianul a știu cum să pună mâna pe cele trei puncte. Astfel, Universitatea Craiova a înscris patru goluri după eliminarea lui Alin Roman din minutul 58.

„Nu sunt genul care să se entuziasmeze sau să se deprime. Corect, a fost un meci bun, repriza a doua, pentru că în prima am dezamăgit, toți am fost supărați. A reparat Reghe la pauză, toată lumea a înțeles ce e de făcut.

Aici nu era vorba de asamblat, era vorba de multe greșeli personale, multe pase greșite, multe interpretări eronate ale situațiilor de joc. Nu e cea mai fericită ipostază, dar a ieșit bine. Sper ca prima repriză să fie un exemplu negativ pentru meciurile care urmează.

Nu vă răspundeam, dacă mă sunați la pauză. Nu eram supărat, dar nu mergea treaba, eram îngrijorat. Reghe a știut ce are de făcut, ce trebuie să schimbe, astfel încât să ne revenim și să arătăm jocul nostru. Fără modestie, nu există o echipă care să aibă calitatea noastră de la mijloc în sus.

Iași nu e o echipă cu care să te aperi, nu ne așteptam ca fundașii noștri să iasă în evidență, ne așteptam să iasă în evidență atacanții și linia de mijloc. În apărare avem trei jucători de națională”, a spus Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.


  • 1,42 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist sau nu marchează ambele echipe” la meciul Universitatea Craiova – UTA Arad

ADVERTISEMENT