Life

Jazzy Jo și-a reîntâlnit tatăl după 28 de ani. Drama neștiută a concurentei de la Te cunosc de undeva

Jazzy Jo (37 de ani) a avut parte de un moment emoționant în emisiunea Te cunosc de undeva, episod care se va difuza pe micile ecrane în gala cu numărul 4.
19.05.2022 | 18:37
Jazzy Jo sia reintalnit tatal dupa 28 de ani Drama nestiuta a concurentei de la Te cunosc de undeva
Jazzy Jo, revedere emoționantă cu tatăl după 28 de ani. Mărturia concurentei de la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața, pe numele său complet Ioana Sihota, și-a revăzut tatăl după 28 de ani. Drama neștiută a fostei concurente de la X Factor a început când era foarte mică, crescând fără să aibă aproape figura paternă.

Jazzy Jo, revedere emoționantă cu tatăl după 28 de ani. Mărturia concurentei de la Te cunosc de undeva

Jazzy Jo a avut parte de o revedere emoționantă în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva. Colega lui Zarug a fost îngenuncheată datorită tatălui său pe care l-a revăzut după 28 de ani. Bărbatul s-a aflat în sală.

ADVERTISEMENT

„Episodul ăsta m-a înghenuncheat emoţional! În luna ianuarie a acestui an, chiar înainte să începem proiectul ăsta frumos, Te cunosc de undeva!, am decis să reiau legătura cu tatăl meu, după 28 de ani de tăcere.

Chiar în gala patru, pe care telespectatorii o pot urmări sâmbăta aceasta, mi-am văzut părinţii împreună, în public, la un spectacol al meu, prima oară în viaţa mea.

ADVERTISEMENT

Pe fundal, Emi şi Cuza cântau Fragile, a lui Stevie Wonder şi Sting… într-un mod magnific, Stevie e iubirea mea imensă, Sting un alt genial în viaţa mea, e clar că trebuia să fiu aici ca să fiu fericită din nou.

Pentru prima dată în viaţa mea, am fost împlinită total şi am reuşit să repar lucrurile care m-au rănit o viaţă întreagă!”, a mărturisit cântăreața, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Jazzy Jo, moment încărcat pe scena de la Te cunosc de undeva

Jazzy Jo a crescut într-o familie de muzicieni, mama sa fiind profesoară de pian. Artista nu vorbește foarte des despre părinți, însă acum s-a bucurat să-i aibă alături pe ambii în platoul emisiunii transformărilor de la Antena 1.

„Sunt în sală părinţii mei, care nu s-au mai văzut de aproape 30 de ani!”, a mai spus participanta de la Te cunosc de undeva, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut timp de 15 ani pian, apoi s-a concentrat pe canto, marea sa dragoste. Muzica a însoțit-o încă de mică, printre artiștii auziți în casă numărându-se Mozart, Chopin, Liszt, Miles Davis sau Etta James.

ADVERTISEMENT