Life

Jean de la Craiova, dezvăluiri dureroase, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. De ce împacheta pietre, în hârtie de cadou, de Crăciun. Video

Jean de la Craiova face dezvăluiri despre trecutul său și despre problemele financiare cu care s-a confruntat atunci când nu se bucura de succesul din prezent
22.11.2021 | 14:59
Jean de la Craiova dezvaluiri dureroase la 40 de intrebari cu Denise Rifai De ce impacheta pietre in hartie de cadou de Craciun Video
ADVERTISEMENT

Jean de la Craiova, pe numele din buletin Jean Dumitrache, celebrul cântăreț de muzică de petrecere și manele, a făcut o serie de dezvăluiri despre trecutul său în cadrul emisiunii “40 de întrebări” cu Denise Rifai de la Kanal D.

Jean de la Craiova, dezvăluiri despre viața de dinainte să cunoască celebritatea

Născut și crescut în București în cartierul Pantelimon, viața artistului în vârsta de 51 de ani a fost marcată de neajunsuri și de probleme în viața familială. Când avea 12 ani, părinții au decis să se despartă, iar acesta, împreună cu cei trei frați, au rămas în custodia mamei.

ADVERTISEMENT

(…) Părinții mei s-au despărțit, iar eu și frații mei am rămas cu mama. Cu un singur salariu era foarte greu să te ții și de școală. (…) Nu mai făcea față mama! Fiind mic mi-am dat seama că mai trebuie ‘ceva’. În blocul în care stăteam era un magazin de mobilă unde m-am dus să muncesc; m-am rugat, pur și simplu, să fac orice, pentru 25 de lei pe zi. Veneam de la școală, fugeam la mobilă, strângeam hârtii, cartoane, măturam (…) Cu bănuții treceam strada, unde era un aprozar, și luam ce puteam, cartofi, fasole, să ne facă mama de mâncare”, a mărturisit Jean de la Craiova.

“Strângeam hârtii, cartoane, măturam!”

Jean de la Craiova a mai povestit că erau zile în care nu aveau ce să mânânce. Acesta a mai povestit că de Crăciun, când toți copiii primesc cadouri și dulciuri, Jean de la Craiova împacheta pietre în hârtie pentru cadouri. Jean de la Craiova a mărturisit că sărăcia pentru cei patru copii a durat până în momentul în care în care unul dintre frați a început să muncească, iar ulterior artistul a trecut de la curățenia dintr-un magazin de mobilă la a monta mobila în apartamente.

ADVERTISEMENT

Jean de la Craiova, despre începuturile în cariera muzicală

În cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, Jean de la Craiova a mărturisit că a început să cânte la țară, unde a interpretat melodia  “M-am născut între Carpați” a lui Ion Dolănescu.Am luat două pietre, băteam în podea să țin măsura și cântam”, a mărturist Jean de la Craiova. Acesta a povestit că a moștenit talentul de la bunicul matern, care era solist la câteva restaurante.

Jean de la Craiova a povestit un episod din vacanța de vara în care lucra la o fermă unde cunoaște un bărbat care cânta la nunți. Ulterior, Jean de la Craiova ia parte la evenimentele la care mergea acel bărbat, ajutându-l pe acesta să se facă remarcat.

ADVERTISEMENT

Jean de la Craiova, împătimit al jocurilor de noroc

Jean de la Craiova a mărturisit că în tinerețe obișnuia să risipească banii la jocurile de noroc. Acesta a menționat că sumele pierdute nu erau mari și că avea obiceiul de a fi cumpătat atunci când juca.

“Prefeam să mă relaxez acolo, decât să merg în nu știu ce club (…) Cu pierderile am fost calculat; aveam, spre exemplu, o suma de la care plecam. Îmi spuneam ‘Măi, ăștia îi am!’ și intram în joc. Aveam 20 milioane, 15 milioane (lei vechi-n.r.). Și 30 am pierdut, dar rar, foarte rar (…)”, amărturisit acesta.

ADVERTISEMENT