Life

Jennifer Lopez, cerere în căsătorie inedită. Cum a primit inelul de la Ben Affleck

Jennifer Lopez a făcut câteva dezvăluiri remarcabile despre cererea în căsătorie primită de la Ben Affleck, cu care se iubește din primăvara anului trecut. Unde a primit inelul artista?
13.04.2022 | 10:27
Jennifer Lopez cerere in casatorie inedita Cum a primit inelul de la Ben Affleck
Jennifer Lopez, dezvăluiri despre cererea în căsătorie de la Ben Affleck: ”Am rămas fără cuvinte”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață le-a povestit fanilor cum a decurs momentul în care iubitul ei i-a cerut mâna. Vedeta de origine internațională s-a declarat emoționată în clipa în care celebrul actor a făcut pasul cel mare.

Jennifer Lopez, dezvăluiri despre cererea în căsătorie de la Ben Affleck: ”Am rămas fără cuvinte”

Jennifer Lopez a mărturisit că cererea în căsătorie s-a desfășurat într-o seară liniștită, petrecută alături de actorul Ben Affleck. Artista nu se aștepta să primească un inel de la actorul cu care s-a iubit și în urmă cu 20 de ani.

ADVERTISEMENT

„Sâmbătă seara, în timp ce eram în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), iubitul meu s-a pus în genunchi și m-a cerut în căsătorie.

Am fost complet surprinsă și m-am uitat în ochii lui, zâmbind și plângând în același timp, încercând să înțeleg faptul că, după 20 de ani, toate astea se întâmpla din nou.

ADVERTISEMENT

Am rămas cu adevărat fără cuvinte și el a spus: «Este un da?». Am spus DA, desigur, că este un DA. Nu a fost ceva elegant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată…

Doar o sâmbătă seara liniștită, acasă, doi oameni promițând să fie mereu acolo unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

Doi oameni foarte norocoși. O a doua șansă la dragostea adevărată”, a povestit Jennifer Lopez pe pagina sa de Instagram, unde le-a arătat fanilor și cum arată inelul de logodnă estimat la 3 milioane de euro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez, inel de logodnă cu piatră verde

Frumoasa vedetă internațională a vorbit și despre inelul de logodnă cu piatră verde, despre care spune că este culoarea sa preferată. Jennifer Lopez este extrem de încântată de bijuteria superbă de care nu se desprinde.

ADVERTISEMENT

„Verdele a fost întotdeauna culoarea mea norocoasă și acum, cu siguranță, va fi mereu”, a completat cântăreața, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: