Life

A doua oară-i cu noroc?! Ben Affleck și Jennifer Lopez, prima decizie importantă în cuplu: “Viața este minunată”

Ben Affleck și Jennifer Lopez au planuri mari pentru Crăciun. Actorul a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația lor.
05.10.2021 | 17:47
Ben Affleck și Jennifer Lopez, planuri mari de Crăciun. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ben Affleck și Jennifer Lopez au planuri mari pentru acest an. Cei doi trăiesc pentru a doua oară o frumoasă poveste de iubire, iar lucrurile par să fie tot mai serioase între cei doi.

Actorul a rupt tăcerea și a mărturisit că este cât se poate de fericit, poate chiar în cea mai bună perioadă din viața lui de până acum.

ADVERTISEMENT

Ben Affleck, dezvăluiri despre relația cu Jennifer Lopez

Cu toate că este foarte discret când vine vorba despre viața personală, acum a decis să recunoască public că este în culmea fericirii după ce a reînceput relația cu JLo. Mai mult decât atât, actorul în vârstă de 49 de ani consideră că este mai împlinit din toate punctele de vedere decât a fost vreodată.

“Sunt foarte fericit. Este o perioadă extraordinar de bună pentru mine, viața mea este minunată”, a recunoscut actorul, conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Inițial, Affleck și Lopez s-au bucurat în liniște de iubirea lor, dar apoi au apărut primele imagini în presă. Fanii din întreaga lume au fost luați prin surprindere pentru că cei doi îndrăgostiți au fost logodiți în urmă cu aproape două decenii, însă nimeni nu se aștepta să formeze iar un cuplu.

În plus, Jennifer Lopez abia ce se despărțise de Alex Rodriguez, cu care urma să se căsătorească. Se pare că frumoasa artistă a avut parte de ghinion în dragoste de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Nici cu Rodriguez lucrurile nu au stat mai bine. Principalul motiv pentru care a decis să se despartă de el au fost zvonurile despre infidelitatea acestuia.

Ce planuri au cei doi îndrăgostiți pentru Crăciun

În ultima perioadă, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au afișat tot mai des la evenimente mondene, iar atunci când pleacă împreună în vacanțe nu se mai feresc de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că ei așteaptă acum un moment foarte special pentru amândoi: Crăciunul. Conform sursei citate anterior, cei doi îndrăgostiți au planuri mari pentru sărbătorile de iarnă.

“În sfârșit, pot respira ușurați. Pentru Jennifer, Crăciunul este legat de copii, face ceva special pentru ei în fiecare an. Iubește din tot sufletul această sărbătoare. Vrea, desigur, să stea împreună și cu Ben, însă va fi nevoie de un plan bine pus la punct.

Asta pentru că și el își dorește să petreacă timpul și alături de copiii lui. Chiar dacă nu știu încă foarte clar cum se vor organiza, abia așteaptă acea perioadă”, a declarat o sursă din anturajul vedetelor.

Jennifer Lopez are doi copii cu Marc Anthony, fostul ei soț: gemenii Maximilian și Emme (13 ani). Ben Afleck are trei copii din mariajul cu actrița Jennifer Garner: Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (9 ani).

ADVERTISEMENT