Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă în mare secret! Cum arată locația de lux unde s-ar fi căsătorit

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit într-o locație de lux, în mare secret. Aceștia au ales un hotel de cinci stele pentru a-și uni destinele.
15.06.2022 | 11:16
Jennifer Lopez si Ben Affleck nunta in mare secret Cum arata locatia de lux unde sar fi casatorit
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit într-o locație de lux, în mare secret. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit în mare secret! Nunta celor doi a fost ținută departe de ochii curioșilor.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au reluat relația, după mai bine de un deceniu de la momentul despărțirii. Și atunci aceștia trebuiau să ajungă în fața altarului, dar s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Acum au decis să facă lucrurile mai repede și, în doar un an de la momentul când s-au împăcat, aceștia s-au logodit și căsătorit, scrie publicația Marca.

Se pare că decizia a fost luată după supraexpunerea la care este supus cuplul, având în vedere faima celor doi, care a ales discreția de această dată.

ADVERTISEMENT

Lucru total opus față de 2003, atunci când actorul și cântăreața trebuiau să ajungă în fața altarului, fiind în centrul atenției pentru paparazzi.

Unde a avut loc nunta dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

Nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck ar fi avut loc, conform sursei citate, la faimosul hotel Ritz-Reynolds, aflat pe malul lacului Oconee din Georgia.

ADVERTISEMENT

Acesta este o locație exclusivistă de cinci stele, ascunsă printre copaci și cu o priveliște minunată oferită de lac. Poate chiar faptul că locul este atât de retras i-a făcut pe cei doi iubiți să îl aleagă ca locația nunții, pentru a se ascunde de ochii curioșilor.


Mai mult decât atât, Jennifer Lopez și Ben Affleck i-ar fi pus pe invitații de la nuntă să semneze un acord de confidențialitate, pentru a nu dezvălui nimic presei despre marele eveniment.

ADVERTISEMENT

Printre invitați s-ar fi aflat inclusiv fostul soț al lui Jennifer Lopez, Marc Anthony, cel cu care artista are două fiice.

Tocmai de aceea, nu există nici imagini de la nunta lui Jennifer Lopez și Ben Affleck. O altă ipoteză este că cuplul faimos a vândut exclusivitatea fotografiilor de la nuntă către presă, pentru o sumă imensă.

ADVERTISEMENT