Fotbal intern

Jerry Gane, pregătit pentru U Craiova – Dinamo: ”Un meci special, știu bine rivalitatea”

05.02.2021 | 18:04
Jerry Gane pregatit pentru U Craiova  Dinamo Un meci special stiu bine rivalitatea
ADVERTISEMENT

Meciul care face Oltenia să fiarbă, U Craiova – Dinamo, găsește cele două mari rivale pe poziții diametral opuse. Alb-albaștrii trag la titlu, Dinamo speră să intre în play-off.

Indiferent de pozițiile din clasament întâlnirile dintre cele două echipe s-au jucat cu patimă. Leii din Bănie au obținut, la Iași, primul succes după 7 etape, iar Dinamo tocmai a pierdut Derby de România, 0-1 cu FCSB.

ADVERTISEMENT

În plus, antrenorul roș-albilor nu se poate baza pe doi titulari în înfruntarea de pe noul ”Ion Oblemenco”. Paul Anton și Steliano Filip sunt suspendați.

Jerry Gane, pregătit pentru U Craiova – Dinamo: “Va fi un meci spectaculos”

Înfruntarea dintre Universitatea Craiova și Dinamo va fi una specială pentru tehnicianul ”câinilor roșii”, care a evoluat în alb și albastru în trei perioade și a cucerit o Cupă cu gruparea fanion a Olteniei.

ADVERTISEMENT

”Cunosc foarte bine ce înseamnă rivalitatea dintre cele două echipe pentru că am jucat la Craiova și am fost antrenor în urmă cu câțiva ani la Universitatea. Va fi un meci special.

Jucăm din nou cu o candidată la titlu, o echipă puternică a campionatului nostru, cu un fotbal ofensiv, din punctul meu de vedere. Sunt convins că va fi un meci spectaculos, pe un gazon foarte bun la Craiova”, a prefațat Ionel Gane disputa din Bănie.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu a mai câștigat în fața Craiovei din 2018

Ca și cum problemele de lot și cele administrative nu ar fi de ajuns pentru antrenorul lui Dinamo, acesta va trebui să înfrunte și istoria recentă. Roș-albii nu au mai triumfat în fața oltenilor de mai bine de doi ani.

Ultimul succes al dinamoviștilor s-a consemnat pe 15 decembrie 2018, 3-0 în “Ștefan cel Mare”, când Dinamo era pregătită de Mircea Rednic. De atunci, oltenii s-au impus de fiecare dată, ultima oară în turul actualului campionat, scor 1-0 în ”Groapă”.

ADVERTISEMENT

Meciul Universitatea Craiova – Dinamo, contând pentru etapa a 22-a a Ligii 1, se joacă sâmbătă, de la ora 21:00.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Dinamo: 2,05 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT