Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jesus Valencia, celebrul comentator al golului lui Hagi din România – Columbia 3-1, live la Fanatik după 30 de ani. „Azi Țopescu ar fi împlinit 87 de ani” Video exclusiv

Jesus Valencia, comentatorul golului lui Hagi din România - Columbia a fost găsit de Fanatik! Cum a reacționat la poate cea mai frumoasă reușită de la World Cup '94
26.03.2024 | 11:30
Jesus Valencia celebrul comentator al golului lui Hagi din Romania  Columbia 31 live la Fanatik dupa 30 de ani Azi Topescu ar fi implinit 87 de ani Video exclusiv
Jesus Valencia, celebrul comentator al golului lui Hagi din România – Columbia 3-1, live la Fanatik după 28 de ani. „Azi Țopescu ar fi împlinit 87 de ani” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jesus Valencia, comentatorul golului lui Gică Hagi din România – Columbia 3-1 a fost găsit de FANATIK! Cum a reacționat, după 30 de ani, la poate cea mai frumoasă reușită de la Campionatul Mondial din 1994.

Jesus Valencia, comentatorului golului lui Hagi din România – Columbia 3-1, după 30 de ani, la Fanatik

În urmă cu 30 de ani, România a început perfect Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii. A învins Columbia, o națională pe care, înaintea turneului final, Pele o vedea drept favorită la câștigarea trofeului. „Tricolorii” s-au impus cu scorul de 3-1, prin golurile lui Florin Răducioiu (’16, ’89) și Gică Hagi (’34).

ADVERTISEMENT

Pentru sud-americani a marcat Adolofo Valencia, în minutul 43. Pe lângă victoria de poveste a României, cea mai frumoasă amintire de la acea partidă este golul „Regelui”, care va fi prezent în această seară la amicalul de pe Metropolitano.

„Hai să începem emisiunea în forță, vreau să vă arăt ceva. Frumos rău de tot. Diseară, la 21:30, pe Antena 1, e un amical de gală, mai ales în condițiile în care Columbia a învins Spania cu 1-0. Și apropos de asta, m-am uitat de 50 de ori la golul columbienilor, capodoperă, și mă gândeam la tricolorii noștri, oare ce o să se întâmple dacă columbienii vor dezvolta cu noi aceeași viteză pe care au dezvoltat-o cu Spania.

ADVERTISEMENT

Speedy Gonzales e mic copil. Deja mă gândesc ce se va întâmpla diseară pe Wanda Metropolitano din Madrid. Dar colegul nostru, Viorel Tudorache, care este la Madrid, a făcut o chestie foarte faină.

A vorbit cu comentatorul columbian, care a comentat Mondialul din 1994, iar Viorel Tudorache l-a convins să facă ceva foarte simpatic, pentru voi cei care vă uitați la FANATIK și pentru cititorii siteului fanatik.ro, a comentat faimosul marcat de Hagi în 1994.

ADVERTISEMENT

Îl cheamă Jesus Valencia. E comentator și acum, din 94, vă dați seama, deci, ce meseriaș. E comentator la RSN, un post TV columbian, iar Viorel Tudorache l-a convins să redea comentariul de atunci, evident, a mai trecut vremea peste domnul Valencia, dar veți vedea niște momente inedite cu, repet, Jesus Valencia, omul care a comentat acel gol al lui Hagi, acea minge care s-a învârtit și s-a dus de la vreo 30 de metri direct în vinclu, un gol care a făcut și face și azi ocolul genericelor din fotbalul mondial”, a transmis Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe fanatik.ro, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Sud-americanii se bucură inclusiv la golurile pe care le iau eu”

Amicalul dintre România și Columbia este programat marți, 26 martie, de la ora 21:30, pe stadionul Metropolitano din Madrid. Reacția lui Jesus Valencia, omul care a comentat golul lui Hagi de acum 30 de ani, a stârnit reacții la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Sud-americanii se bucură inclusiv la golurile pe care le iau eu. Noi am luat tot felul de goluri. Să punem un gol de acum 30 de ani, comentat de Cornel Pumnea sau de Dumitru Graur? Din păcate nu îl mai putem pune pe Cristian Țopescu, care astăzi ar fi împlinit 87 de ani”, a transmis jurnalistul Alin Buzărin.

“Mai TARE ca Ilie Dobre!” | Comentatorul columbian si GOLUL lui Hagi | Romania - Columbia

ADVERTISEMENT