Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 26 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială înainte de România – Columbia. Ștefan Popescu, președintele FRPS, invitat special

Fanatik SuperLiga revine marți, 26 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici are invitați de top înainte de România - Columbia.
25.03.2024 | 17:57
Fanatik SuperLiga marti 26 martie ora 1030 Horia Ivanovici editie speciala inainte de Romania  Columbia Stefan Popescu presedintele FRPS invitat special
Fanatik SuperLiga, marți, 26 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială înainte de România - Columbia. Ștefan Popescu, președintele FRPS, invitat special. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție de top, marți, 26 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici vă invită „Să facem show” înainte de amicalul de lux al României contra naționalei Columbiei de pe Civitas Metropolitano. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

Fanatik SuperLiga, marți, 26 martie, ora 10:30. Horia Ivanovici, ediție specială înainte de România – Columbia

România are parte de un test extrem de important înainte de EURO 2024. „Tricolorii” înfruntă Columbia, marți, 26 martie, ora 21:30, pe stadionul celor de la Atletico Madrid. FANATIK SUPERLIGA programează o ediție specială chiar înaintea duelului din capitala Spaniei.

ADVERTISEMENT

Stați cu ochii pe FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, pentru a fi la curent cu cele mai tari și importante informații înainte de România – Columbia. Naționala lui Edi Iordănescu are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a încheia cu moralul ridicat acțiunea din luna martie.

Horia Ivanovici îi are alături pe invitații de top Robert Niță, Alin Buzărin, Vivi Răchită și Sorin Cârțu. Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK care vor da culoare unei noi ediții incendiare a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților săi.

Discuția va fi îndreptată și către meciurile de la finalul săptămânii. SuperLiga revine cu dueluri extrem de tari atât în play-off, cât și în play-out. Rapid dă piept cu Universitatea Craiova în Bănie, în timp ce FCSB joacă în deplasare cu Farul.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, marți, 26 martie, ora 10:30. Ștefan Popescu, președintele FRPS, invitat special

Ediția de marți, 26 martie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA vine la pachet cu o surpriză de proporții. Ștefan Popescu, președintele Federației Române de Pescuit Sportiv, omul care a descoperit, pe lege, că Federația Română de Fotbal nu are drept de funcționare, este invitatul special al lui Horia Ivanovici.

Informația a fost dezvăluită, în exclusivitate, de Mitică Dragomir în direct la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ. Ștefan Popescu vine în direct cu dovezi care să ateste că FRF, CSA Steaua și alte cluburi din România funcționează în ilegalitate.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici. De asemenea, în fiecare sâmbătă și duminică, FANATIK SUPERLIGA se vede la TV pe Prima Sport 1 cu Horia Ivanovici la pupitru.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT