Life

Jo și Juno, din nou împreună? Postarea făcută de Gina Pistol i-a dat de gol

Jo și Juno, din nou împreună? Gina Pistol i-a fotografiat împreună la botezul fiicei sale.
25.06.2021 | 10:43
Jo si Juno din nou impreuna Postarea facuta de Gina Pistol ia dat de gol
Jo și Juno, din nou împreună? Postarea făcută de Gina Pistol i-a dat de gol. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook, Instagram
ADVERTISEMENT

Jo și Juno au reluat relația? Gina Pistol a publicat o fotografie cu cei doi care dă de înțeles că artiștii au revenit la veche lor iubire. Imaginea a fost făcută chiar la botezul micuței Josephine.

Jo și Juno, din nou împreună? Ce a postat Gina Pistol

Nimeni pare că nu mai înțelege ce se întâmplă între Jo și Juno, căci relația lor dă multe semne de întrebare. Sunt sau nu împreună? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor.

ADVERTISEMENT

Cei doi colaborează împreună, chiar au piese de dragoste și videoclipuri în care se vede chimia dintre ei, făcute după ce s-au despărțit în mod oficial, în vara lui 2020.

Iată că un an mai târziu, ei tot comunică și sunt atât de apropiați că cei din jurul lor nu mai înțeleg dacă sunt implicați într-o relație sentimentală sau nu.

ADVERTISEMENT

Este și cazul Ginei Pistol, care a publicat o fotografie sugestivă cu cei doi, chiar de la botezul fiicei sale. Jo și Juno sunt îmbrățisați și par foarte fericiți.

Mai mult, confuzia Ginei Pistol este aratată și de descriere, pentru că a postat mai multe probleme de matematică complicate, semn că și relația dintre cei doi este cel puțin la fel de complexă.

ADVERTISEMENT
Jo și Juno, din nou împreună? Postarea făcută de Gina Pistol
Jo și Juno, din nou împreună? Postarea făcută de Gina Pistol. Sursa foto: Instagram

De altfel, și Smiley era la fel de confuz în privința relației dintre Jo și Juno, și chiar i-a întrebat public pe cei doi dacă sunt sau nu împreună.

Jo și Juno, reîmpăcări și despărțiri. Cântăreața spunea că e relație toxică

Jo povestea că ea și Juno s-au iubit foarte mult, dar relația dintre ei era una toxică. Ambii erau foarte geloși, iar acest lucru a dus la despărțire.

ADVERTISEMENT

„Am încercat să reîncălzim ciorba de mai multe ori. Nu era ce trebuie relația. Era o relație toxică, era multă gelozie, multă nebunie. Acum sunt bine. Câinele nostru a rămas la mine. Am obținut custodia.

Am acceptat să ne facem publică această relație și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată când facem câte ceva. Ne-am maturizat între timp”, a declarat artista”, declara Jo, în urmă cu ceva timp.

„Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer. Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult”, a mai spu ea.

ADVERTISEMENT