Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Joacă Chiricheș în Rapid – FCSB? Ultimele informații din cantonamentul “roș-albaștrilor”

Gigi Mustață a discutat despre șansele lui Vlad Chiricheș de a juca în derby-ul Rapid - FCSB. Liderul galeriei a oferit detalii din cantonamentul "roș-albaștrilor".
04.03.2024 | 13:55
Joaca Chiriches in Rapid  FCSB Ultimele informatii din cantonamentul rosalbastrilor
Gigi Mustață, despre Vlad Chiricheș înainte de meciul Rapid - FCSB. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 9 martie, Rapid și FCSB se vor duela pe Arena Națională în ultima etapă a sezonului regular, iar Vlad Chiricheș ar putea să evolueze în acest derby. La FANATIK SUPERLIGA, Gigi Mustață a dezvăluit mai multe detalii din cantonamentul liderului din SuperLiga.

Joacă Chiricheș în Rapid – FCSB? Ultimele informații din cantonamentul roș-albaștrilor

Chiar dacă este un derby foarte important, Gigi Mustață susține că ar miza pe titularizarea lui Vlad Chiricheș în Rapid – FCSB. Liderul galeriei “roș-albastre” susține că fundașul central evoluează foarte bine la antrenamente, iar experiența și profesionalismul îl recomandă pentru ultimul meci din sezonul regular.

ADVERTISEMENT

“Eu am văzut cum Chiri joacă și face antrenament cu echipa. Sper să intre în joc în meciul cu Rapidul și să înceapă să își facă meseria lui. De ce să fie riscant? Chiricheș este profesionist.

E cumva vreun jucător adus din liga a doua și ne este frică să nu greșească? Vedem. Mie nu mi se pare riscant la cum îl văd pe Chiri că se antrenează și la valoarea lui.

ADVERTISEMENT

E un fotbalist profesionist care vine după o accidentare și nu mă gândesc că nu știe Chiri fotbal sau că nu știe ce are de făcut. E totul ok la el. Eu l-aș băga titular din prima. E foarte bine la echipă, e o atmosferă plăcută”, a declarat Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Mustață, anunț important despre biletele din derby-ul cu Rapid

Gigi Mustață a făcut un anunț important la FANATIK SUPERLIGA. Liderul galeriei lui FCSB nu se gândește să le ofere toată peluza giuleștenilor la următorul derby din play-off, atunci când echipa lui Gigi Becali va fi gazdă. Acesta are deja cereri de peste 5.000 de bilete pentru partida cu Rapid București.

ADVERTISEMENT

“Începând de azi ne apucăm de treabă, așteptăm să ne informeze clubul nostru numărul de bilete. Trebuie să intrăm în posesia lor, vedem cum au stabilit cei de la Rapid. Mergem să le luăm cu bani sau le luăm online.

Dacă îmi dă toată peluza o iau, dar eu tot acolo sus le dau. Peluza este normal 14.000, dar se lasă câteva sectoare libere și rămân în jur de 10.000. Am cereri foarte mari, cred că am cerere de peste 5.000 de bilete. Anunț și o fac public, să nu cumva să o auzim peste două, trei săptămâni când jucăm cu Rapid în play-off.

ADVERTISEMENT

Nu le dau toată peluza, indiferent de situație nu le dau toată peluza. Le dau 5%, dacă vor să îmi dea 5% să îmi dea, putem să ne cumpărăm online în tot stadionul. Am vorbit cu suporterii, le-am transmis și suporterilor aseară la meci”, a spus Mustață la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Gigi Mustață, anunț important despre bilete la meciul Rapid - FCSB

ADVERTISEMENT