Life

Job-ul la care Pavel Bartoș visa în copilărie. Sacrificiile făcute de celebrul actor pentru cariera sa

Locul de muncă pe care și-l dorea Pavel Bartoș când era mic. Care au fost compromisurile pe care le-a făcut vedeta în profesie.
12.05.2023 | 11:09
Jobul la care Pavel Bartos visa in copilarie Sacrificiile facute de celebrul actor pentru cariera sa
Locul de muncă pe care și-l dorea Pavel Bartoș când era mic. Care au fost compromisurile pe care le-a făcut vedeta în profesie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Job-ul la care prezentatorul de la Românii au talent visa în copilărie. Sacrificiile făcute de celebrul actor de la Teatrul Odeon pentru cariera sa. Regizorul filmului Ramon a spus adevărul despre viața sa profesională.

Locul de muncă pe care și-l dorea Pavel Bartoș când era mic. Care au fost compromisurile pe care le-a făcut vedeta în profesie

Pavel Bartoș a spus care era locul de muncă pe care și-l dorea când era mic, dar și care au fost compromisurile pe care le-a făcut. Vedeta de la Pro TV își dorea să lucreze la alimentară pentru că a stat ore întregi la coadă în comunism.

ADVERTISEMENT

O altă meserie pe care moderatorul de la Românii au talent ar fi dorit să o aibă este cea de cântăreț de operă. Din fericire, actorul a avut șansa să se bucure de această pasiune când a urcat pe scena Operei Române în spectacolul Liliacul.

Renumitul prezentator a interpretat rolul lui Frosch, precizând la momentul respectiv că i-a făcut mare plăcere să intre în atmosfera evenimentului. Actorul din Miercurea Ciuc a mărturisit în trecut că din primii bani și-a cumpărat o cămașă și o masă la restaurant.

ADVERTISEMENT

„Când eram mic îmi doream cel mai mult să fiu lucrător la alimentară, pentru că uram să stau la cozi și mă gândeam: «Dacă ești lucrător la alimentară, o să ai tot ce îți dorești».

În rest, cred că mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț de operă, nu știu de ce, dar mi-aș fi dorit”, a declarat Pavel Bartoș într-un interviu pentru revista viva.ro. Vedeta are o maturitate profesională foarte bine închegată.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș, despre sacrificiile făcute în carieră

Pavel Bartoș a făcut de-a lungul anilor și foarte multe sacrificii în carieră, lăsând în plan secund familia pe care o are alături de soția sa, Anca, și cele 3 fete. Prezentatorul de la Românii au talent ar fi vrut să stea mai mult cu cei dragi.

În momentul de față actorul încearcă să maximizeze timpul pe care îl petrece cu fiicele sale ca acesta să fie unul de calitate, astfel încât să îi fie dor de clipele respective. Vedeta nu vrea să tânjească după momentele cu copiii săi.

ADVERTISEMENT

„Este foarte important să mă înțeleagă oamenii, atât din proiecte, cât și cei de acasă, să mă susțină și să îmi înțeleagă demersurile. Da, până acum am noroc de acest lucru: familia mă susține și mă înțelege din plin”, a completat Pavel Bartoș.

 

ADVERTISEMENT