Life

Pavel Bartoș, dezvăluiri despre relația cu cele 3 fiice: ”Nu reușesc în fiecare zi”

Pavel Bartoș, mărturie despre legătura cu cei 3 copii. Ce nu poate face prezentatorul de la Românii au talent în mod constant.
26.04.2023 | 20:44
Pavel Bartos dezvaluiri despre relatia cu cele 3 fiice Nu reusesc in fiecare zi
Pavel Bartoș, mărturie despre legătura cu cei 3 copii. Ce nu poate face prezentatorul de la Românii au talent constant. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Colegul și prietenul lui Smiley a făcut mai multe dezvăluiri despre relația cu cele 3 fiice. Îndrăgitul actor recunoaște că nu reușește în fiecare zi să le spună copiilor că-i iubește, însă are mare grijă să le arate acest lucru.

Pavel Bartoș, mărturie despre legătura cu cei 3 copii. Ce nu poate face prezentatorul de la Românii au talent constant

Pavel Bartoș este un familist convins și nu este de mirare că face o mărturie sinceră despre legătura pe care o are cu cei 3 copii. Vedeta de la Pro TV simte că este o persoană norocoasă pentru că are persoane care îl sprijină în tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul prezentator de la Românii au talent și-a încurajat fetele să facă exact ce doresc, nu neapărat să-i calce pe urme. În plus, actorul susține că e foarte importantă iubirea pe care încearcă să le-o arate zilnic.

„Am avut un mare noroc și un mare sprijin în familia mea, adică m-au susținut total și le mulțumesc și le iubesc și sunt un mare norocos. Nu reușesc în fiecare zi (n.r. să spună că le iubește), dar încerc în fiecare zi să le arăt.

ADVERTISEMENT

E important să arătăm celor dragi nouă că îi iubim, nu doar de Paște sau de Revelion. Ideea este că, în general, copiii din generația asta sunt foarte deștepți. Ei trebuie doar să decidă.

Trebuie să le oferim modele, trebuie să le arătam lucruri, dar nu trebuie să îi desconsiderăm, trebuie doar să le oferim opțiuni și să fim alături de ei și să le arătam calea bună, dar calea cea bună o hotărăsc ele.

ADVERTISEMENT

Nu înseamnă că ceea ce e bun pentru noi e bun și pentru ei”, a mărturisit Pavel Bartoș într-o emisiune de la Antena Stars. Vedeta are 3 fete: Eva (19 ani), Rita (15 ani) și Sofia care va împlini în curând 9 ani.

Pavel Bartoș, mândru de fiicele sale

Pavel Bartoș este căsătorit de aproape 20 de ani cu soția sa, Anca, care i-a dăruit trei fete. Prezentatorul de la Românii au talent e mândru de fiicele sale cărora le oferă întotdeauna opțiuni. În final ele sunt cele care vor alege.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta încearcă să fie o persoană deschisă și să le inoculeze copiilor săi ideea de a încerca și de a îndrăzni. Fiica cea mare, Eva, este deja studentă la Drept, însă cea mică, cel mai probabil, va îmbrățișa cariera de actriță.

ADVERTISEMENT