Life

Jocuri gratis 2023. Site-uri de pe care poți descărca fără niciun ban

Jocuri gratis 2023, aplicații pe care nu plătești niciun leu. Lista site-urilor unde găsești jocuri fără să dai bani pentru ele
03.02.2023 | 17:41
Jocuri gratis 2023 Siteuri de pe care poti descarca fara niciun ban
Jocuri pe care le poți accesa fără niciun leu. Care sunt cele mai interesante recreații pentru calculator sau telefon. Sursa foto: mpl.live
ADVERTISEMENT

Jocuri gratis 2023. Site-uri de pe care poți descărca fără niciun ban. FANATIK îți pune la dispoziție o sursă importantă de locuri de unde poți furniza tot felul de aplicații. Sunt perfecte pentru momentele în care vrei să te relaxezi.

Jocuri gratis 2023, lista site-urile pe care nu plătești

Google Play pentru telefoanele cu Android și App Store pentru iPhone sunt doar două dintre locurile de unde poți descărca jocuri. Sunt pentru toate vârstele și pasiunile, fără probleme și fără să cheltui bani.

ADVERTISEMENT

Unul dintre site-urile de unde poți accesa cele mai interesante jocuri fără niciun leu este Oceanul jocurilor. Interfața de utilizare a acestuia este foarte ”curată” și nu se numără printre cele care care abundă în reclame.

Recreațiile pentru timpul liber se pot descărca foarte facil. Trebuie numai să scanați numele în Căutare (situat în bara laterală) sau puteți căuta diverse jocuri atingând diferite tipuri de diversiune din Bara de navigare.

ADVERTISEMENT

GameTop este un alt site cu ajutorul căruia oamenii pot descărca jocuri gratis. Aici găsiți o gamă largă de astfel de jocuri gratis 2023, printre care se numără și cele mai noi versiuni.

Pasionații de jocuri intră foarte des și pe CNET site. Acesta oferă o mulțime de ghiduri utile pentru toți posesorii de calculator. Se pot descărca aplicații foarte cunoscute de oameni, cât și jocuri ieșite recent pe piață.

ADVERTISEMENT

Conform currentschoolnews.com, myRealGames.com poate fi foarte utile celor care caută jocuri gratis 2023. Aplicațiile lor sunt aranjate foarte frumos pe web. Bara de rută auxiliară este accesibilă, cu nume de diferite tipuri.

Pagini de unde puteți descărca jocuri fără bani

Uber Games este o altă pagină web pentru cei care doresc să descarce jocuri pentru calculator fără bani. De aici jucătorii pot intra în posesia recreațiilor  PS4 / PS3, dar și a altor variante de jocuri.

ADVERTISEMENT

Caiman.us vine cu cele mai bune jocuri pentru pasionații de astfel de momente. Site-ul a adunat cele mai bune variante pe care le puteți juca direct online sau le puteți avea în PC-ul de acasă.

FullGames.sk este un alt site web perfect pentru jocurile gratuite, mai ales că este vorba de o pagină care oferă conexiune gratuită de descărcare la jocurile complete pentru calculator, indiferent dacă sunt mici sau uriașe.

Solitaire Bliss este locul ideal pentru cei care caută jocuri gratis 2023. Îl vor adora cei care iubesc jocurile de cărți. Jucătorii au la dispoziție peste 30 de jocuri de cărți diferite, printre care se află: Klondike, FreeCell, Spider Solitaire și Hearts.

ADVERTISEMENT