Sport

Jocurile Olimpice de la Paris trec la următorul nivel. Snoop Dogg, prezent la competiție din postura de comentator

Jocurile Olimpice de la Paris se anunță a fi cele mai spectaculoase din istoria competiției. Transmisia TV se anunță și ea una de excepție, cu Snoop Dogg cap de afiș.
02.01.2024 | 21:00
Jocurile Olimpice de la Paris trec la urmatorul nivel Snoop Dogg prezent la competitie din postura de comentator
Snoop Dogg va fi comentator la Jocurile Olimpice de la Paris
ADVERTISEMENT

În pregătirea pentru Jocurile Olimpice de Vară din 2024 de la Paris, NBC se bazează pe o sursă neașteptată pentru comentarii: celebrul muzician Snoop Dogg. Celebru rapper va servi ca analist în prime-time pentru eveniment, a anunțat NBC .

Snoop Dogg va fi comentator la Jocurile Olimpice

Această decizie vine în urma apreciatului său comentariu exclusiv pentru streaming la Jocurile Olimpice de Vară din 2020 de la Tokyo, realizat alături de comedianul Kevin Hart pe platforma Peacock.

ADVERTISEMENT

Am crescut urmărind Jocurile Olimpice și sunt încântat să văd sportivii incredibili aducându-și jocul la Paris. Este o sărbătoare a skill-ului, dedicării și urmăririi măreției.

Vom avea competiții uimitoare și, desigur, voi aduce acel stil specific Snoop în mix. Va fi cea mai epică Olimpiadă vreodată, așa că rămâneți pe fază și nu pierdeți detalii”, a declarat Snoop Dogg.

ADVERTISEMENT

NBC pariază pe carisma rapperului

Rapper-ul se alătură acoperirii NBC Universal pentru Jocurile Olimpice din 2024, care vor avea loc la Paris. Snoop va fi prezent pe teren în capitala franceză, oferind rapoarte regulate pentru show-ul de primetime al Jocurilor Olimpice, începând cu 26 iulie, pe NBC și Peacock.

Pe parcursul Jocurilor, Snoop va discuta cu gazda NBC Olympics, Mike Tirico, și va oferi perspectiva sa unică asupra evenimentelor din Paris. Artistul va explora cele mai iconice locuri din oraș, va participa la competiții și evenimente olimpice și va vizita sportivii, prietenii și familiile acestora.

ADVERTISEMENT

Snoop Dogg este deja cunoscut ca un comentator cu milioane de vizualizări pentru comentariile sale de pe Peacock de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Celebrul rapper se bucură de o popularitate imensă în mediul online grație propriului pod-cast.

“Acel spectacol singular l-a adus pe Snoop în rolul de corespondent special în Paris. Nu știm ce se va întâmpla în fiecare zi, dar știm că el va adăuga perspectiva sa unică la show-ul nostru reimaginat de primetime pentru Jocurile Olimpice”, a declarat Molly Solomon, producător executiv și președinte al NBC Olympics Production.

ADVERTISEMENT

Aceasta va fi a 3-a oară când Parisul găzduiește Jocurile Olimpice. Francezii au mai organizat competiția în 1900 și 1924. Organizatorii planifică modalități de a evidenția frumusețea orașului în timpul jocurilor. Spre exemplu, au pregătit volei de plajă la Turnul Eiffel.

ADVERTISEMENT