News

Joe Biden a căzut pe scara Air Force One. Imaginile care au făcut înconjurul planetei. Video

19.03.2021 | 21:44
Joe Biden a cazut pe scara Air Force One Imaginile care au facut inconjurul planetei Video
ADVERTISEMENT

Președintele american Joe Biden a căzut pe scara Air Force One. Imaginile amuzante ale acestuia au făcut înconjurul planetei.

Liderul de la Casa Albă s-a împiedicat de trei ori. Înainte să-și recapete echilibrul acesta a căzut pe în genunchi. Ulterior s-a ridicat și și-a scuturat praful de pe pantaloni.

ADVERTISEMENT

Într-un final, Biden a ajuns la capătul scărilor. El s-a întors, i-a salutat pe oamenii aflați pe pistă și a intrat în avionul prezidențial.

Joe Biden a căzut pe scara Air Force One. Imaginile care au făcut înconjurul planetei

Reprezentații de la Casa Albă au venit cu precizări privind incidentul respectiv. Ei au menționat că Joe Biden se simte bine.

ADVERTISEMENT

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a sugerat că vântul puternic ar fi fost unul din motivele pentru care președintele s-a împiedicat. Acesta se îmbarca pentru un zbor în Atlanta, unde urmează să dicute cu reprezentanţii comunităţii asiatice cu privire la gravele incidente armate care s-au soldat cu opt victime în în saloane de masaj din Atlanta.

Președintele american a suferit o fractură fină la piciorul drept la sfârșitul lunii noiembrie. Incidentul s-a întâmplat în timp ce se juca cu unul dintre câinii săi.

ADVERTISEMENT

Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, este cel mai în vârstă președinte al Statelor Unite ale Americii. El a fost ales în dauna lui Donald Trump, iar între susținătorii celor doi a ieșit un adevărat război pe rețelele de socializare.

Și cu această ocazie unii dintre internauți au ținut să precizeze că orice ar face Biden nu poate fi mai rău decât ce făcea Donald Trump. Unul dintre admiratorii președintelui i-a taxat pe cei care s-au amuzat la vizionarea imaginilor cu căzătura acestuia.

ADVERTISEMENT

„Am avut un nebun care avea o sută de kilograme, dar ne-am șocat dintr-o dată că Biden s-a împiedicat. Acum este amuzant pentru mine … El și-a rănit piciorul în urmă cu câteva luni de la o cădere … M-am împiedicat și căzut și eu și sunt cu 45 de ani mai tânăr decât Biden. Biden este mai bun decât Trump în orice stare”, a transmis un internaut pentru cei care au comentat cu răutate.

ADVERTISEMENT
Tags: