Life

Johnny Depp a împlinit 59 de ani. Cu cine s-ar iubi actorul după divorțul cu scandal de Amber Heard

Johnny Depp, actorul american laureat al Globului de Aur, își aniversează ziua de naștere. Producătorul și cunoscutul muzician este născut în data de 9 mai 1963.
09.06.2022 | 08:12
Johnny Depp a implinit 59 de ani Cu cine sar iubi actorul dupa divortul cu scandal de Amber Heard
Jonny Depp, zi de naștere. Femeia cu care actorul formează un cuplu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta cunoscută pentru pelicula Pirații din Caraibe a împlinit vârsta de 59 de ani. Celebrul artist a fost căsătorit de două ori, ultimul mariaj, cel cu Amber Heard, finalizându-se recent după un proces cu multe scandaluri.

Cine este Camille Vasquez, cea despre care se spune că ar fi iubita lui Johnny Depp

Johnny Depp, pe numele său complet John Christopher Depp II, este actor, scenarist, regizor, producător și muzician. Născut în Statele Unite ale Americii, artistul a devenit idolul adolescenților odată cu serialul 21 Jump Street.

ADVERTISEMENT

A ieșit în evidență în anii 1981, iar de atunci a câștigat numeroase premii pentru rolurile sale, printre care se numără: Screen Actors Guid pentru Cel mai bun actor și Premiul Donostia pentru întreaga carieră la Festivalul Internaţional de Film de la San Sebastian.

În plan sentimental, a fost căsătorit de două ori. Mariajul cu prima soție, Lori Anne Allison s-a consumat în perioada 1983–1985. Al doilea a fost în intervalul 2015 -2017, cu Amber Heard, divorțul finalizându-se cu scandal.

ADVERTISEMENT

În momentul de față se speculează că Johnny Depp ar forma un cuplu cu Camille Vasquez, avocata care l-a reprezentat în instanță în procesul de defăimare intentat de fosta soție. Cei doi nu au făcut nicio declarație despre presupusa relație.

Potrivit TMZ, apărătoarea actorului a ezitat să răspundă când a fost întrebată dacă formează un cuplu cu vedeta de origine americană, limbajul corporal fiind destul de grăitor în acest sens. Oamenii cred că sunt deja împreună.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, au apărut imagini în care avocata este alături de iubitul ei, un tânăr de 38 de ani pe nume Edward Owen. Bărbatul locuiește în Marea Britanie, dar asta nu îl împiedică să o viziteze pe femeie în SUA.

Cei doi s-ar fi întâlnit într-un pub gastronomic din Londra, în luna noiembrie a anului trecut. Conform Daily Mail, bărbatul a studiat la Cambridge și este șeful departamentului imobiliar pentru Europa, Orientul Mijlociu și Asia pentru o companie de birouri.

ADVERTISEMENT

„Este o relație destul de nouă, dar Edward este îndrăgostit de ea. A vizitat-o pe Camille în SUA de când a început acest proces, iar ea intenționează să-l viziteze în Marea Britanie de îndată ce cazul se va termina”, mai arată sursa citată anterior.

Ce alte relaţii celebre a avut actorul

Johnny Depp a avut de-a lungul anilor numeroase relații cu femei celebre, printre care se numără modelul Kate Moss. Povestea de dragoste s-a consumat în perioada 1994 – 1997, actorul asumându-și întreaga vină pentru despărțire.

Fotomodelul a precizat că separarea a fost una dureroasă, subliniind că a plâns ani la rând din cauza vedetei din Pirații din Caraibe. Keira Knightley, Marion Cotillard, Ellen Barkin și Vanessa Paradis s-au iubit, de asemenea, cu renumitul actor.

Cu ce a rămas Johnny Depp după procesul cu Amber Heard

Johnny Depp și Amber Heard au încheiat în cele din urmă procesul intentat în urmă cu aproape 6 ani. Vedeta a câștigat în fața fostei sale soții, care l-a acuzat de defăimare și violență domestică. Starul de la Hollywood spune că i s-a făcut dreptate şi că începe un nou capitol din viaţa sa.

Actrița în vârstă de 36 de ani este nevoită să achite despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari pentru acuzații false, fiind descrisă de jurați ca ”rău intenţionată”. La polul opus, scenaristul trebuie să-i plătească fostei partenere o compensaţie financiară de 2 milioane de dolari.

 

ADVERTISEMENT