Life

Jojo, apariție de 70.000 de euro în serialul Clanul. Actrița a strălucit la propriu

Jojo o interpretează pe Magda în serialul Clanul, de la Pro TV, unde are parte de scene și de un farmec aparte datorită bijuteriilor pe care le poartă.
19.07.2022 | 00:19
Jojo aparitie de 70000 de euro in serialul Clanul Actrita a stralucit la propriu
Jojo, farmec aparte datorită unor bijuterii de lux, în Clanul. Costă peste 70.000 de euro. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță are parte de o apariție de 70.000 de euro, în producția în care o joacă pe soția lui Bebe Măcelaru, rol interpretat de George Mihăiță. Actrița strălucește la propriu când apare pe micile ecrane ale televiziunii.

Jojo, farmec aparte datorită unor bijuterii de lux, în Clanul. Costă peste 70.000 de euro

Jojo se bucură de un personaj care duce o viață plină de lux și opulență, dovadă accesoriile care îi dau un farmec aparte. Serialul Clanul de la Pro TV o creionează ca pe o femeie ahtiată după bijuterii de mii de euro.

ADVERTISEMENT

„Nu am un seif în care le țin, ele pleacă din seiful partenerilor noștri dimineața și se întorc acolo seara, avem niște oameni. Când lucrezi cu lucruri de o asemenea valoare, nu ai cum să procedezi altfel.

În plus, toate bijuteriile alea stau pe parcursul zilei numai pe mine. Așa că dacă ar putea vreodată să pătrundă cineva pe platou, nu ar putea să facă nimic, pentru că sunt pe mine!

ADVERTISEMENT

Și eu am crescut în Vitan! Așa drăguță cum sunt, nu ai vrea să te apropii”, a spus actrița din serialul Clanul pentru cancan.ro.

Jojo, îndrăgostită de bijuterii. Are un brand personal

Jojo se declară îndrăgostită de bijuterii fie că sunt cu diamante sau pietre prețioase, fie confecționate din argint. Frumoasa șatenă adoră accesoriile și chiar are un brand personal dezvoltat în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Afacerea pe care o desfășoară este concentrată pe bijuterii rafinate, cu puteri vindecătoare. Accesoriile unice, cu totul ieșite din comun au prins viață datorită părinților său. Actrița este o persoană foarte credincioasă.

Mai mult decât atât, credința i-a fost insuflată încă din copilărie și datorită faptului că tatăl său a fost profesor de istoria religiilor, ceea ce înseamnă că a crescut înconjurată de Biblie, Coran, Torah și filosofia Buddhistă.

ADVERTISEMENT

Atunci când se roagă Jojo nu folosește numai rugăciuni ortodoxe, ci și mantre puternice care îi sunt foarte dragi și pe care le consideră vindecătoare.

ADVERTISEMENT