Life

Jorge, experiență paranormală la Survivor: „L-am simțit pe tata. I-am simțit obrazul”

Jorge a făcut mărturisiri neașteptate despre Survivor România 2023. Susține că a trecut printr-o experiență paranormală.
28.03.2023 | 13:08
Jorge experienta paranormala la Survivor Lam simtit pe tata Iam simtit obrazul
Jorge, întâmplare paranormală la Survivor. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Jorge a făcut dezvăluiri uluitoare despre Survivor România. Fostul Faimos a mărturisit că au existat, pe lângă momentul accidentării, situații care l-au marcat cu adevărat în timpul pe care l-a petrecut în concurs.

Jorge a simțit prezența tatălui său la Survivor România. Bărbatul a murit în urmă cu 17 ani

După operația la genunchi, Jorge a fost invitat în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV, unde a vorbit despre participarea lui la Survivor România. Eliminat pe criterii medicale, accidentându-se grav la genunchi, fostul Faimos  a spus ce momente l-au marcat.

ADVERTISEMENT

Astfel, artistul a dezvăluit că a avut parte de o experiență paranormală în timpul competiției: „I-am povestit și mamei mele. Tata nu mai trăiește de 17 ani. Dar acolo, la Survivor, într-un moment foarte greu…

Într-o noapte foarte grea, mă plimbam și nu puteam să dorm. Când am trecut, parcă zici că am intrat într-o altă dimensiune. Și l-am simțit pe tata foarte aproape. Acolo i-am simțit energia tatălui meu. I-am simțit obrazul. Parcă l-am pupat pe obraz. În noaptea aia n-am mai putut să mai dorm deloc”, a povestit Jorge, fostul concurent de la Survivor.

ADVERTISEMENT

Jorge și-a dezvăluit secretele: „Aveam un ritual”

De asemenea, Jorge a explicat cum a reușit să reziste la Survivor România. De mai mulți ani, a apelat la hipnoterapie, iar înainte de a pleca în jungla dominicană, s-a pregătit intens și a învățat câteva exerciții.

„Au fost momente în care abia așteptam să ajung acasă. Am avut niște exerciții. Eu de opt ani fac hipnoterapie. Și înainte de plecarea la Survivor am avut câteva ședințe în care să mă echilibrez, să nu-mi pierd mințile, cum ar veni, acolo. În fiecare zi aveam niște exerciții pe care le făceam.

ADVERTISEMENT

Unul era conexiunea cu familia. Și trebuia să tai o pădure mare, traversam un pod și ajungeam la copii. Totul în cap. Îmi strângeam copiii în brațe. Era exact ca o meditație”

Mai mult, Jorge a dezvăluit că nu-i era niciodată foame: „Avem un ritual și cu mâncarea. De exemplu, mie nu-mi era niciodată foame. Înainte mâncare, ce câștigam noi acolo, îmi puneam în farfurie și beam foarte multă apă timp de 20-30 de minute. Și mă uitam la mâncare.

ADVERTISEMENT

O binecuvântam. Dura jumătate de oră sau o oră până când mâncam. Mâncam foarte încet. Și când îmi era poftă de ceva, îmi imaginam că orezul ăla simplu e altceva”, a spus Jorge în emisiunea Vorbește lumea. 

Cu ce lecții a plecat Jorge de la Survivor

Pe de altă parte, Jorge spune că experiența Survivor l-a „lovit” încă din prima seară când a ajuns pe insulă. Atunci a conștientizat că nu poate să mai facă orice vrea, că are limite și că nu este nimic la fel de simplu precum părea în confortul casei sale.

Totuși, experiența l-a învățat să fie mult mai recunoscător pentru ceea ce are, de fapt. În jungla dominicană, a realizat cât de norocos este: „Pentru mine a fost o binecuvântare Survivor.

A venit cu foarte multe lecții. Eu atunci când eram mic, mi se cuvenea totul. Eram nemulțumit total. Cea mai mare lecție a mea a fost recunoștința și apoi conexiunea cu Dumnezeu.”

ADVERTISEMENT