Life

Jorge i-a măcelărit pe Liviu Vârciu și Andreea Bălan în emisiunea lui Măruță

Jorge dă de pământ cu Andreea Bălan! Declarația neașteptată pe care a făcut cântărețul în emisiunea lui Cătălin Măruță despre vedetă!
15.09.2023 | 16:40
Jorge ia macelarit pe Liviu Varciu si Andreea Balan in emisiunea lui Maruta
Jorge a dat de pământ cu Andreea Bălan, în emisiunea lui Măruță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jorge n-a avut milă față de Andreea Bălan și de Liviu Vârciu! Cântărețul a acceptat provocarea sosurilor picante din emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a răspuns unor întrebări care pot arunca în aer showbiz-ul românesc!

Jorge a spus la Măruță că Andreea Bălan nu are voce

Jorge a fost întrebat de Cătălin Măruță care consideră că sunt cele mai proaste voci ale industriei muzicale românești. Artistul a preferat să ofere niște nume în loc să mănânce iute.

ADVERTISEMENT

Cântărețul i-a spus lui Măruță că, în opinia sa, Andreea Bălan și Liviu Vârciu au cele mai proaste voci! În aceeași categorie l-a băgat, la caterincă, și pe Cabral, spunând că uneori nu îi convin melodiile pe care prezentatorul le mai pun la evenimente.

Nu a fost singura declarație controversată pe care a făcut-o Jorge. Au existat și întrebări la care nu a vrut să răspundă. La una dintre ele, a zis trei nume: Raluka, Andreea Bălan și Delia.

ADVERTISEMENT

N-a vrut să citească despre ce era vorba, dar a Măruță a ținut să precizeze că nu a avut legătură, de data asta, cu vocile celor trei. Și a fost nevoit să mănânce din sosul iute, gest pe care l-a regretat.

Cântărețul le-a făcut avansuri Antoniei și Alinei Ceușan

Jorge a caracterizat-o apoi pe Oana Roman, rugat să spună câteva defecte ale vedetei. „Nu are filtru, spune ce e în gușă și-n căpușă. A fost prea mult catalogată de către ceilalți și se luptă în continuare cu chestia asta (n. red.: cu prejudecățile). Ea e foarte sufletistă, că lumea te ia de prost și oamenii își permit prea multe cu tine”, a mai spus Jorge la PRO TV.

ADVERTISEMENT

O altă dezvăluire de-a dreptul surprinzătoare făcută de Jorge a fost legată de persoanele publice cărora le-a făcut avansuri și a fost refuzat: cântărețele Antoniași Jo și prezentatoarea Love Island Alina Ceușan. 

„Eram la niște premii muzicale acum câțiva ani, eram în Brașov și erau vreo trei grade, ceva de genul. În dreapta mea era Antonia care aveau un maieu, eu mi-am dat geaca jos.

ADVERTISEMENT

I-am dat geaca ei. S-a uitat la mine și a zis să plec de acolo. N-a fost nimic intenționat”, a spus Jorge despre cum a fost interpretat că se dă la iubita lui Alex Velea.

ADVERTISEMENT