Life

Raluka dezvăluie unde se duc banii câștigați din muzică: „La 13 ani, eu cântam la nunți”

Raluka a vorbit despre primii ei bani câștgați din muzică! Artista a spus unde s-au dus primele sume și ce sacrificii a făcut de dragul carierei.
16.06.2023 | 15:30
Raluka dezvaluie unde se duc banii castigati din muzica La 13 ani eu cantam la nunti
Raluka, cântăreață de succes din România. Foto: Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Raluka a dezvăluit de la ce vârstă își câștigă pâinea și unde se duc, în general, toți banii pe care îi obține din cântat.

Raluka face bani din muzică de la 13 ani. Unde s-au dus sumele câștigate până acum, în cea mai mare parte?

Fosta jurată din concursul SuperStar, difuzat de PRO TV, a declarat, pentru FANATIK, că nu i-au crescut pretențiile în stilul ei de viață de când face bani din muzică.

ADVERTISEMENT

Cu toate că acum își permite mai multe lucruri din punct de vedere financiar, Raluka a rămas o femeie care nu fuge după aspirații materiale. Mai mult de atât, încă de la 13 ani, când vedea participa la tot felul de evenimente, serbări și chiar nunți, toți banii pe care îi lua se duceau în familie!

Artista este, așadar, o familistă convinsă! Pentru ai ei a renunțat de multe ori la anumite capricii. Fericirea adevărată, pentru ea, este atunci când îi poate ajuta pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

„Toți banii mei se duceau la părinți”

„Eu fac bani de la 13 ani. La 13 ani cântam la nunți, am cântat peste tot pe unde am putut. Nu s-au schimbat niciodată pretențiile. Nu s-au schimbat, pentru că toți banii mei se duceau la părinți și se duceau în familie. În continuare se cam duc în familie.

Pretențiile mele sunt foarte simpluțe. Eu vreau doar să fiu fericită. Cred că fericirea o găsești în orice. Nu zic asta ca pe un clișeu! Nu mă interesează brandul, ca să zic așa”, a declarat Raluka, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cântăreața care a spulberat topurile, recent, cu o melodie scoasă împreună cu Connect-R, ne-a vorbit, de altfel, de curând despre familia ei, spunând că mama ei, operată de diabet, a scăpat de boală și e acum într-o formă de zile mari. Toate eforturile pe care Raluka le-a făcut pentru cea care i-a dat viață n-au fost în zadar, așadar!

„Mama mea e foarte bine, arată foarte bine, e mai slabă decât mine! Nu mai are diabet. E cea mai fericită. Chiar e foarte bine. Mă bucur, pentru că a fost un moment foarte complicat pentru ea, și pentru noi, pentru că nu știam de această intervenție. Nu știe foarte multă lume din România. Chiar e foarte interesant că lumea trebuie să afle despre treaba asta”, ne-a spus Raluka, de curând, într-un interviu.

ADVERTISEMENT

Raluka nu e tocmai mulțumită de felul în care arată, deși e complimentată des: „Sunt multe momente în viața unei femei, care nu sunt așa cum ni le dorim”

Raluka ne-a mai spus și la ce trucuri apelează pentru a arăta bine, cu toate că ea spune că nu mai e la condiția fizică de altădată. Vedeta a spus că a lăsat-o mai moale cu sala, dar promite că se reapucă de sport, mai ales acum că a venit vara și vrea să arate și mai bine dacă iese la plajă.

„Nu consider că mai arăt atât de bine. Sunt destul de atentă să port ce mă avantajează, dar nu întotdeauna la fel de bine. Sunt momente în care am burtica mai mare decât mi-aș fi dorit, sunt momente când mi se pare că începe celulita să apară…

Am momente când tenul meu nu arată cum mi-aș dori eu. Sunt foarte multe momente în viața unei femei, în general, care nu sunt chiar așa cum ni le dorim noi.

Este foarte important să punem pe noi ceva în care să ne simțim bine,. Să ascundem lucrurile care nu ne plac. Cam asta fac eu. Nu am mai fost la sală de trei ani. Se simte asta. Dar voi începe! Voi reîncepe!”, a declarat Raluka, în exclusivitate pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT