Life

Jorge s-a speriat cumplit. Fiul său a ajuns de urgență la spital. “Am avut niște zile crunte”

Jorge a trecut prim momente dificile în ultima săptămână. Fiul artistului s-a îmbolnăvit și pentru că nu a răspuns la tratament, medicii au decis să-l interneze.
26.03.2022 | 14:46
Jorge sa speriat cumplit Fiul sau a ajuns de urgenta la spital Am avut niste zile crunte
Jorge s-a speriat cumplit. Fiul său a ajuns de urgență la spital. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jorge și soția sa, Ramona, s-au speriat cumplit. Fiul lor de doar cinci ani s-a îmbolnăvit și a fost internat mai multe zile în spital. Sâmbătă, artistul a dat vestea cea mare. Micuțul poate merge acasă.

Jorge s-a speriat cumplit. Fiul său a ajuns de urgență la spital. “Am avut niște zile crunte”

În ultimele două săptămâni, Jorge și soția sa au avut probleme cu fiul lor. Băiețelul în vârstă de cinci ani a răcit. A făcut febră și a început să tușească din ce în ce mai tare. Cum tratamentul prescris de pediatru nu a funcționat, artistul a mers cu copilul la spital. Medicii au decis să-l interneze imediat după ce i-au făcut un set de analize.

ADVERTISEMENT

Artistul a povestit coșmarul prin care a trecut în ultimele zile. Pentru că regulamentul spitalului este foarte strict, artistul nu a putut să-și viziteze fiul, ci doar să-l privească printr-un geam.

“Suntem foarte speriați. Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată. Problemele cu David ne-au dărâmat. Boala asta a fost foarte agresivă. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie.

ADVERTISEMENT

Soția mea se află internată cu el în spital. A stat două nopți pe oxigen, ce să mai spun. Nu am cuvinte”, a declarat artistul pentru Click.

Jorge și-a anunțat sâmbătă fanii că fiul său se simte mult mai bine, iar medicii au decis să-l lase să plece acasă.

ADVERTISEMENT

“Azi este o zi minunată. În externează pe David. Sunt foarte emoționat și abia aștept să-l văd, să-l strâng în brațe. Sănătate tuturor”, a spus vedeta într-un filmuleț postat pe Instagram.

Din păcate, David ar fi trebuit să-și sărbătorească ziua de naștere și invitase mai mulți prieteni, dar petrecerea a fost anulată.

ADVERTISEMENT

“Astăzi aveam organizată petrecerea lui de 5 ani, cu 25 de copii, colegii lui. Ne-a rupt inima! Am avut niște zile crunte”, a mai dezvăluit Jorge pentru Click.

ADVERTISEMENT
Tags: