Sport

Jose Mourinho, așteptat la ultimul meci al “Generației de Aur”. Ar putea fi antrenorul starurilor

Anul acesta va avea loc ultimul meci al "Generației de Aur", iar la acest eveniment special din România este așteptat și antrenorul Jose Mourinho.
16.02.2024 | 06:23
Jose Mourinho asteptat la ultimul meci al Generatiei de Aur Ar putea fi antrenorul starurilor
Jose Mourinho este așteptat la ultimul meci al "Generației de Aur". Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Organizatorii care pregătesc ultimul meci al “Generației de Aur” vor să facă din acest eveniment unul cu adevărat special. Astfel, pe Arena Națională sunt așteptate nume uriașe din fotbal, iar printre acestea se numără și Jose Mourinho.

Jose Mourinho, așteptat la ultimul meci al “Generației de Aur”. Ar putea fi antrenorul starurilor

Jose Mourinho ar putea să fie antrenorul starurilor de la ultimul meci al “Generației de Aur”. Gică Popescu promite că la evenimentul de pe Arena Națională vor fi nume mari ale sportului printre care și portughezul care l-a antrenat pe Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

“De ce Mourinho? Pentru că este Jose și este unic! Eu l-am avut antrenor la Barcelona, am avut o perioadă bună acolo, era secundul lui Bobby Robson. 

Jose e un prieten de-ai noștri, prieten al românilor. Iubește Bucureștiul, vine des în România. Prin intermediul lui Giovanni Becali am reușit să îl contactăm.

ADVERTISEMENT

Trebuia să îl contactăm și în seara asta. Nu o luați ca definitivă, este ceea ce ne dorim. Ca Mourinho să fie antrenorul starurilor lumii”, a declarat Gică Popescu, la Digi Sport.

Ultimul meci al “Generației de Aur” se va desfășura pe 25 mai 2024, de la ora 20:30. Gică Hagi, Gică Popescu, Dan Petrescu și compania se vor duela pe Arena Națională în fața unei selecționate pline de staruri.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV meciul „Generației de Aur” de pe 25 mai!

FANATIK a aflat că Pro TV va transmite la TV meciul „Generației de Aur” de pe 25 mai 2024! Postul de televiziune din Pache Protopopescu a dat lovitura cu partida de la care se așteaptă un rating pe măsura vedetelor de pe teren. Până acum s-au vândut locurile de la Tribuna 1 (VIP 1 și VIP 2), dar și de la Tribuna 2 (Inel 1 și 2).

Legendele fotbalului mondial, prezente pe Arena Națională!

Partida de adio a „Generației de Aur” reprezintă un adevărat omagiu adus foștilor mari fotbaliști ai acestei țări. Pe lângă vedetele autohtone care vor fi prezente, pe Arena Națională sunt așteptați să vină și „monștri” ai fotbalului internațional.

ADVERTISEMENT

Printre numele care ar urma să apară pe cel mai mare stadion al României se numără Jose Mourinho, Hristo Stoichkov, Christian Panucci, Luis Figo, Francesco Totti, Rivaldo, Davor Suker sau Sol Campbell.

Chiar dacă o bună parte dintre bilete s-au vândut, oameni își pot cumpăra în continuare tichete în zonele rămase libere. La Tribuna 2 Inel 3, Tribuna Didi Prodan Inel 1 și Tribuna Sud Inel 1 un tichet costă 60 de lei.

De cealaltă parte, un bilet la Tribuna 1 VIP a costat 250 de lei. Meciul de adio al „Generației de Aur” va avea loc la 30 de ani de la Cupa Mondială 1994, unde România a ajuns până în sferturi.

ADVERTISEMENT