Premier League

Jose Mourinho e cu adevărat The Special One! A sărbătorit succesul lui Tottenham din derby-ul cu Arsenal împreună cu amanta

19.07.2020 | 13:56
Jose Mourinho e cu adevarat The Special One A sarbatorit succesul lui Tottenham din derbyul cu Arsenal impreuna cu amanta
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho rămâne din toate punctele de vedere The Special One, cum bine i-au spus ziariştii britanici după primul său succes cu Chelsea în Premier League. Actualul antrenor de la Tottenham este cu adevărat un personaj aparte, care umple rapid paginile tabloidelor din Marea Britanie.

Jose Mourinho ştie că este un bărbat charismatic, în stare să frângă şi acum destule inimi, deşi a împlinit 57 de ani. Ţinuta sa sportivă, precum şi felul în care se îngrijeşte permanent, inclusiv de aspectul fizic, i-a oferit portughezului posibilitatea de a fi privit în repetate rânduri cu admiraţie de către sexul frumos.

ADVERTISEMENT

Mourinho are 30 de ani de căsătorie alături de Matilda, pe care a cunoscut-o pe când el avea 17 ani şi ea 15 şi împreună au un băiat şi o fată. Permanent, lusitanul a declarat că pentru el familia înseamnă foarte mult. Şi în decembrie 2016, când se afla la Manchester United, a impresionat efectiv, făcând dese drumuri săptămânal la Lisabona, pentru a fi alături de soţie, care suferise o intervenţie chirurgicală.

Jose Mourinho a sărbătorit cu amanta succesul din derby-ul cu Arsenal

Dar aceasta este poza din albumul de familist al lui Jose Mourinho. Realitatea, descoperită de ziariştii de la tabloidele britanice, este tocmai la polul opus imaginii pe care încearcă să şi-o facă.

ADVERTISEMENT

The Special One a avut mai întâi o aventură cu o proprietară de boutique pe vremea când în 2007 antrena pe Uniao Leiria şi pe parcurs au mai apărut tot felul de informaţii privind relaţiile sale extraconjugale.

A plecat ca din puşcă de la stadion în ţinuta în care era la meci

Se pare că legătura sa cu soţia Matilde nu mai este la fel de solidă, pentru că din 2018 Jose trăieşte o poveste de dragoste alături de o englezoiacă de 43 de ani, pe nume Prue Carter-Robinson, o femeie divorţată.

ADVERTISEMENT

Cei de la The Sun au fost pe fază după succesul lui Tottenham în derbyul londonez cu Arsenal şi l-au urmărit pe antrenorul portughez, care a plecat în mare grabă de la stadion, în acceaşi ţinută în care s-a aflat la meci. Chiar dacă a încercat să se deghizeze pentru a nu fi recunoscut, cu șapcă, ochelari și mască la gură, Mourinho nu a scăpat de ochii vigilenți ai paparazzilor.

Chiar și deghizat, Mourinho tot a fost prins de paparazzi când se furișa în casa amntei. foto: The Sun

S-au cunoscut în Qatar

Mourinho a ales să sărbătorească succesul alături de blonda Prue, pe care o cunoaşte din 2018 şi alături de care a petrecut deja momente fierbinţi pe vremea când se afla în Qatar, în 2018.

ADVERTISEMENT

În timp ce femeia era în vacanţă, fiind o persoană foarte bogată, cu o vilă de 2 milioane euro, Jose Mourinho fusese chemat pentru rolul de consultant tehnic la un post de televiziune, fiind plătit cu 150.000 de euro pentru prezenţa sa. Mourinho era fără contract, după ce primise 17 milioane euro despăgubiri de la Manchester United pentru faptul că a fost concediat înainte de încheierea contractului.

ADVERTISEMENT