Premier League

Jose Mourinho e The Special One. Portughezul se implică în campaniile asociaţiilor care ajută oamenii cu alimente

24.03.2020 | 12:30
Jose Mourinho e The Special One Portughezul se implica in campaniile asociatiilor care ajuta oamenii cu alimente
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho e The Special One. Porecla şi-a căpătat-o pentru trofeele cucerite în fotbal cu Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid şi cu Manchester United. Însă, în aceste zile în care şi Marea Britanie a fost lovită de pandemia de coronavirus Mourinho e The Special One la capitolul uman.

Jose Mourinho, implicat în campanii de ajutorare pentru vârstnici în Marea Britanie

Jose Mourinho a arătat că este un om deosebit, ajutând la furnizarea de alimente esențiale vârstnicilor blocați în interiorul locuinţelor din cauza coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Antrenor la Tottenham Hotspur la acest moment lusitanul a decis să se implice foarte serios în campaniile iniţiate de două asociaţii care au ca scop furnizarea de hrană persoanelor în vârstă, cărora guvernul britanic le-a interzis accesul din case.

Portughezul a filmat şi un clipm purtând mască și mănuși

Portughezul apare într-un videoclip, purtând o mască de față și mănuși şi ambalând o geantă pentru livrare.

ADVERTISEMENT

În clip, el spune: “Acord un mic ajutor Age Age Enfield și Love Your Doorstep Enfield. Și, desigur, puteți dona mâncare online sau voluntar. Este atât de ușor de contactat.”

Peste 6000 de cazuri au apărut în Marea Britanie

Aproximativ 335 de persoane din Marea Britanie au murit din cauza coronavirusului, deoarece cazurile de astăzi au crescut până la 6.650, potrivit celor mai recente cifre.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho se gândeşte însă şi la momentul în care pandemia de coronavirus va fi depăşită şi se va relua sezonul fotbalistic în Premier League. De aceea el creionează încă de pe acum strategia pentru viitorul sezon.

Planurile lui Jose Mourinho pentru viitorul sezon

Tottenham ocupă în prezent o poziţie departe de ultimul loc de Champions League, fiind la şapte puncte de Chelsea, cu nouă etape înainte de final.

ADVERTISEMENT

De aceea Jose Mourinho a obţinut din partea conducerii un buget de 145 de milioane euro pentru achiziţii şi şi-a identificat posturile deficitare şi oamenii de care ar avea nevoie.

 

ADVERTISEMENT