Sport

Joyskim Dawa nu este în lot pentru Voluntari – FCSB! Motivul pentru care a plecat de urgență din România

Joyskim Dawa (26 de ani), fundașul central al FCSB, nu este în lot pentru meciul cu FC Voluntari, deși și-a ispășit suspendarea cu CFR Cluj.
11.02.2023 | 21:19
Joyskim Dawa nu este in lot pentru Voluntari  FCSB Motivul pentru care a plecat de urgenta din Romania
Doar 6 meciuri a ratat Joyskim Dawa în acest sezon la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dawa a „îngropat-o” pe FCSB după ce a fost eliminat în meciul cu Farul, iar stoperul a fost suspendat la derby-ul cu CFR Cluj. FANATIK a aflat că Gigi Becali s-a săturat de jucătorul camerunez și nu vrea să îl mai vadă în teren. Iar Dawa nu va fi în lot nici la meciul cu Voluntari.

Joyskim Dawa nu e în lotul FCSB-ului pentru meciul de la Voluntari. A plecat de urgență în Franța!

Dawa este unul dintre cei mai contestați jucători ai FCSB, însă Gigi Becali poate răsufla ușurat: nu va juca niciun minut împotriva lui FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, Joyskim Dawa a plecat de urgență acasă în Franța, după ce socrul său a decedat. Așa că acesta a cerut voie conducerii și staff-ului tehnic să plece de urgență din cantonamentul echipei de la Berceni.

Fundașul central în vârstă de 26 de ani a fost în formă în ultimele zile la antrenamente și chiar a postat mai multe video-uri spectaculoase în care a reușit să marcheze, dorind să demonstreze că poate aduce un plus echipei.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Gigi Becali despre Dawa după eliminarea cu Farul: „Din fericire, nu va juca cu CFR-ul”

Patronul FCSB a comentat în stilul său caracteristic suspendarea lui Dawa în meciul cu CFR Cluj: „Dawa, zic și eu cum a zis comentatorul: din fericire, nu va juca cu CFR-ul. Dacă avea tehnică era la Real Madrid. Are altele, dar nu le are pe altele”.

„Din fericire” pentru Gigi Becali, Dawa va absenta și în meciul cu FC Voluntari Rămâne întrebarea dacă principala cauză sunt problemele personale ale jucătorului sau Dawa nu ar fi fost oricum titular cu ilfovenii după gafele sale.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir l-a desființat și el pe Dawa în emisiunea FANATIK, „Profețiile lui Mitică”: „Acolo îi strica jocul Dawa. Nu e în relații bune cu mingea. El săracul vrea. E plin de viață, dar nu prea știe cu dânsa.

Dar fundașii laterali buni, trăsnet (n.r. Sorescu și Radunovic). Altfel pasează. Dacă nu pasezi de la fund… Ce bine a jucat Tamm”, a declarat fostul președinte al LPF.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Joyskim Dawa a evoluat în 32 de meciuri în toate competițiile, reușind cinci goluri și o pasă decisivă. Fundașul central cu nouă meciuri la naționala Camerunului este evaluat la 800.000 de euro conform Transfermarkt.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT