Sport

Juan Bauza, propus la FCSB: ”Se vede din avion că e jucătorul pe care îl vrea Gigi Becali”

Startul modest de sezon și plecarea golgheterului Florin Tănase l-au determinat pe Gigi Becali să caute soluții. După Miculescu și Rusu, încă un jucător ar putea ajunge la FCSB.
02.08.2022 | 09:51
Juan Bauza propus la FCSB Se vede din avion ca e jucatorul pe care il vrea Gigi Becali
Gigi Becali a pus ochii pe un jucător de la FC U Craiova după remiza 1-1 cu FCSB, de la sfârșitul săptămânii trecut. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Antrenorul Nicolae Dică ar putea primi în continuare întăriri. Un fotbalist care a impresionat în primele meciuri din actualul sezon de SuperLigă îi este propus patronului de la FCSB.

Sud-americanul care l-a vrăjit pe Gigi Becali

FCSB și FC U Craiova au încheiat la egalitate 1-1 duelul din etapa a 3-a a SuperLigii, la capătului unui joc spectaculos, cu numeroase ocazii de o parte și de cealaltă.

ADVERTISEMENT

Dirijorul oltenilor Juan Bauza a făcut din nou un meci bun, chiar dacă a ratat ocazii uriașe și a fost egoist în anumite momente ale jocului. Pentru argentinianul de 26 de ani, partida cu FCSB ar putea fi ultima în tricoul echipei lui Marius Croitoru.

Fostul internațional Basarab Panduru este convins că sud-americanul este mijlocașul pe care Gigi Becali și-l dorește în echipă. Omul de afaceri nu l-a nominalizat, dar l-a prezentarea lui Bogdan Rusu și David Miculescu a mărturisit că este un fotbalist în SuperLigă pe care și l-ar dori la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Probabil că despre el vorba (Juan Bauza – n.r.). Zice Gigi, că am un jucător care-mi place şi nu vă zic. Se vede din avion, dar nu zice direct asta. E de calitate, schimbă soarta jocului. Băiatul ăsta are ghinion că s-a accidentat din nou precum în sezonul trecut. 

L-am lăudat tot timpul şi probabil că e unul dintre cei mai buni decari din fotbalul nostru. Anul trecut Craiova n-a arătat bine fără el. Acum părea că e anul lui. Repet. Dacă e vorba despre mijlocaş, probabil că e vorba despre el, dacă vrei să iei mijlocaș”, a concluzionat Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru consideră că Juan Bauza s-ar adapta foarte bine la FCSB

Juan Bauza a jucat în 25 de meciuri, în sezonul trecut, pentru FC U Craiova și a marcat 25 de goluri. Înzestrat cu o tehnică peste media fotbaliștilor din SuperLigă, argentinianul i-ar cuceri repede pe fanii echipei FCSB, crede Basarab Panduru.

”Impactul e mare dacă-l aduci pe Bauza. Lumea ar veni să-l vadă, e jucătorul pentru care te duci la stadion. Inventează lucruri, face lucruri.

ADVERTISEMENT

Băiatul ăsta are ghinion că s-a accidentat din nou precum în sezonul trecut. . Anul trecut Craiova n-a arătat bine fără el. Acum părea că e anul lui”, a adăugat Basarab Panduru.

Decarul echipei FC U Craiova mai are contract încă trei ani cu gruparea finanțată de Adrian Mititelu și o cota de piață de doar 350.000 de euro, conform transfermarkt, iar acest amănunt ar putea fi decisiv în alegerea lui Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,65 este cota pentru ”X solist” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT