Sport

Florin Tănase, replică pentru patron după Academica Clinceni – FCSB 0-3: „Nea Gigi e mai glumeț!”

Jucătorii FCSB-ului au fost mulțumiți după victoria cu Academica Clinceni, scor 3-0, iar Florin Tănase i-a dat o replică patronului Gigi Becali.
09.02.2022 | 22:32
Florin Tanase replica pentru patron dupa Academica Clinceni  FCSB 03 Nea Gigi e mai glumet
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii „roș-albaștrilor” nu au avut emoții în fața ilfovenilor, care au venit cu mai mulți jucători abia transferați, după ce au primit recent acordul de a înregistra jucători.

FCSB a deschis scorul după doar patru minute prin Andrei Cordea, iar Florin Tănase a realizat o „dublă”, stabilind și scorul final.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, replică pentru patron după Academica Clinceni – FCSB 0-3

Jucătorii FCSB-ului au fost mulțumiți după victoria obținută în fața Academicii Clinceni, scor 3-0 și sunt pregătiți pentru lupta la titlu pe care o au cu CFR Cluj. Florin Tănase i-a transmis și un mesaj patronului Gigi Becali:

„Sunt bucuros că am reușit să marchez, că am câștigat și că ne-am apropiat de CFR. De-acum înainte, să ne uităm mai mult la noi și să nu ne mai încurcăm până intrăm în play-off.

ADVERTISEMENT

Îl știți pe nea Gigi, e mai glumeț. Mă bucur că am jucat mai mult azi, o să-mi intru ușor, ușor în ritm. Sunt convins că vom face meciuri bune în continuare”.

„Probabil și fără să vrei te gândești la transfer, mai ales când auzi discuții concrete. Dar s-au încheiat negocierile, iar acum sunt cu gândul aici, vrem doar să ne apropiem mai mult de CFR.

ADVERTISEMENT

Duminică vom avea un meci dificil, cu Chindia, o echipă care se apără foarte bine. Nu va fi ușor, trebuie să fim concentrați și să ne gândim la acest joc. Noi nu mai avem voie să facem pași greșiți!”, a spus și Florin Tănase.

„Trebuia să câștigăm meciul acesta!”

Andrei Cordea, fostul jucător al Academicii Clinceni, a mărturisit că pentru el nu a fost un meci special și că își dorea să câștige pentru că nu mai marcase de șapte etape și își dorea să „spargă” ghinionul.

ADVERTISEMENT

„Am dominat meciul cap-coadă. Trebuia să câștigăm meciul acesta, pentru că CFR s-a încurcat. Nu a fost neapărat un meci special pentru mine, trebuia să înscriu, pentru că nu mai marcasem de șapte etape și sper să înscriu și cu Chindia.

Fotbalul nu e foarte ușor, e pe perioade și perioade. Sper să îmi revin. Se va juca acest campionat până în ultima etapă. Cred că merităm și practicăm un fotbal frumos.

Dacă reușim să ne apropiem și mai mult e bine. Pe Craiova nu o să o neglijăm și o considerăm și pe ea o candidată la titlu în continuare”, a spus Andrei Cordea la finalul meciului.

„Sunt foarte bine. De când am venit am fost ajutat de grup să mă integrez. A fost o perioadă dificilă pentru mine, au fost momente cu evenimente pe plan personal și profesional.

Au fost multe accidentări, dar important e că am revenit cu bine. Am pus punct la tot ce a fost rău în viața mea. Acum sunt într-un colectiv foarte bine și încerc din tot sufletul să contribui la victorii și la progresul echipei.

Au fost momente dificile, de fiecare dată când trebuia să intru în circuitul primei echipe am avut parte de accidentări. Poate și dorința mea prea mare a dănuat carierei mele. Timpul le va decide pe toate. Trebuie să fiu serios și să mă antrenez bine.

Patronul echipei ne critică deoarece ne vrea binele, sunt convins. Trebuie să rămânem profesioniști, să ne antrenăm și să progresăm. Când intrăm pe teren să dăm tot ce e mai bun și la final să aducem titlul.

M-am simțit foarte bine din toate punctele de vedere. Suntem pregătiți bine din toate punctele de vedere. Lupta se va da până în ultima etapă. Suntem motivați să nu ne mai împiedicăm, să nu mai facem pași greșiți”, a spus și Andrei Burlacu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,47 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT