Fotbal intern

Jucătorii CFR-ului așteaptă Craiova – FCSB: „Să se încurce și ei, apoi să-i batem”

17.12.2020 | 23:27
Jucatorii CFRului asteapta Craiova  FCSB Sa se incurce si ei apoi sai batem
ADVERTISEMENT

Jucătorii CFR-ului așteaptă întâlnirea cu U Craiova, care va avea loc pe teren propriu, marți în ultimul meci pentru ambele echipe din acest an în Liga 1. Clujenii speră într-o victorie, dar nu doar atât ci și ca oltenii să se încurce vineri în derby-ul cu FCSB.

CFR Cluj a învins-o în deplasare pe Dinamo cu scorul de 2-0, urcând pe locul al treilea în clasament cu 30 de puncte.

ADVERTISEMENT

Golurile meciului au fost marcate de către Gabriel Debeljuh în minutul 14 și Alexandru Păun din penalty, în minutul 44.

Jucătorii CFR-ului așteaptă Craiova – FCSB: „Să se încurce și ei, apoi să-i batem”

Alexandru Păun a spart seria de meciuri fără gol marcat în fața lui Dinamo, din penalty, declarându-se bucuros pentru această reușită: “O victorie importantă pe un teren foarte greu. Până acum am fost foarte bine dar dacă nu reușim și ultima victorie cu U Craiova, nu contează.

ADVERTISEMENT

Sperăm să se încurce și ei mâine seară. Mai este foarte mult de jucat, totul se va decide în play-off. Nouă ne place să demonstrăm pe teren, iar în acest an avem din nou câștigarea campionatului.

Nu am mai înscris din martie, sunt foarte fericit. Sper să fac meciuri bune în continuare. Nu sunt chiar un marcator, a fost o perioadă îndelungată, bine că am spart gheața”, a declarat Alexandru Păun la final pentru Digisport.

ADVERTISEMENT

Andrei Burcă: “În meciurile din Europa este o altă intensitate”

Ne-am așteptat să intânlim un adversar care nu are nimic de pierdut, joacă pentru ei acum. Este alt nivel. În Europa sunt alți adversari, altă intensitate, și la Berna am controlat jocul.

Este importantă victoria cu Dinamo, dar dacă nu facem un meci bun la Craiova, etapa viitoare, numai contează rezultatul din această seară. De vreo două săptamâni îi spuneam lui Adi Paun că o sa marcheze.

ADVERTISEMENT

Vedem ce rezultat o sa fie mâine seara, dar conteaza ce facem și noi cu Craiova, putem deveni lideri în clasament”, a declarat Andrei Burcă, fundașul lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: