Sport

Jucătorii CFR-ului cred în calificare: “Va fi un meci foarte greu acolo, un stadion plin!”

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, cu Adana Demirspor. Jucătorii lui Mandorlini cred în calificare, deşi sunt conştienţi că vor avea un meci greu într-o atmosferă încinsă.
27.07.2023 | 23:38
Jucatorii CFRului cred in calificare Va fi un meci foarte greu acolo un stadion plin
Jucătorii CFR-ului, în meciul cu Adana. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a făcut un meci bun cu Adana Demirspor, scor 1-1. Ambele echipe au ratat ocazii importante de a marca și calificarea se va juca în returul de săptămâna viitoare, programat joia viitoare, de la ora 21:00.

Jucătorii CFR-ului cred în calificare: “Avem o echipă bună şi vrem să câştigăm”

Jefte Betancor a revenit în această vară la CFR Cluj și a marcat primul gol pentru fosta campioană a României. El a deschis scorul în minutul 6, după ce a deviat în poartă o centrare a lui Mario Camora:

ADVERTISEMENT

“Toţi jucătorii ratează penalty, (n.r. despre lovitura de pedeapsă ratată la Arad) eu dau 100% pentru echipă. Am jucat bine. Cred că 1-1 este un rezultat corect, vrem să câştigăm în Turcia. O să încercăm să facem asta. 

Am muncit mult, suntem încrezători în forţele proprii. Avem o echipă bună şi vrem să câştigăm. De asta muncim atât de mult. Avem mulţi jucători noi, de valoare. Ne dorim să aducă un plus în echipa noastră”, a spus Jefte.

ADVERTISEMENT

Răzvan Sava, titular şi în Europa: “Mulţumesc antrenorilor că mi-au dat încredere”

Răzvan Sava a fost titularizat în poarta CFR-ului de Andrea Mandorlini. Tânărul portar a avut o prestaţie foarte bună, reuşind să aibă câteva intervenţii providenţiale:

“M-am simţit foarte bine azi. Am jucat bine. Sunt mulţumit de acest rezultat şi aşteptăm meciul viitor. Punct cont pe jocul de echipă, nu mă interesează performanţa mea. Mulţumesc antrenorilor că mi-au dat încredere.

ADVERTISEMENT

A fost bine, sper că mi-am făcut treaba. La golul lor a fost şi vorba de noroc, dar mă bucur mult că am jucat într-un meci european”, a spus Răzvan Sava la final.

Camora: “Va fi un meci foarte greu acolo, un stadion plin”

Mario Camora susţine că rezultatul de egalitate este echitabil şi se bucură de faptul că va juca meciul decisiv pentru calificare pe un stadion care se anunţă plin, în Turcia:

ADVERTISEMENT

“Este un rezultat echitabil. Am avut o primă repriză foarte bună. Ei sunt o echipă de calitate, un meci bun, păcat că în repriza a doua am scăzut fizic. Până la urmă, a fost un rezultat echitabil.

Rămânem cu speranţa că ne calificăm mai departe. Va fi un meci foarte greu acolo, un stadion plin. În campionat, stadionul era plin. Va fi o atmosferă foarte frumoasă. 

Problema în sezonul trecut a fost că încasam mai mult decât în precedenţii ani, când am fost campioni. Am avut ocazii să câştigăm. Să zicem că noi meritam victoria pentru prima repriză, dar se joacă 90 de minute”, a spus Camora.

ADVERTISEMENT