Sport

Mario Camora a rezistat doar 20 de minute în Kosovo – România! Înlocuit cu jucătorul aflat în dizgraţia lui Becali

Mario Camora a rezistat doar 20 de minute în duelul de la Priștina dintre Kosovo și România, fiind înlocuit de Edi Iordănescu cu jucătorul aflat în dizgrația lui Gigi Becali.
16.06.2023 | 22:14
Mario Camora a rezistat doar 20 de minute in Kosovo  Romania Inlocuit cu jucatorul aflat in dizgratia lui Becali
Mario Camora a rezistat doar 20 de minute în Kosovo - România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cum Raul Opruț nu se află pe banca de rezerve pentru meciul cu Kosovo, selecționerul României a fost nevoit să-l introducă pe teren pe Deian Sorescu, fotbalist care a mai jucat fundaș stânga pentru „tricolori” și la meciul cu Andorra.

Mario Camora a rezistat doar 20 de minute în Kosovo – România

Mario Camora a rezistat doar 20 de minute în duelul dintre Kosovo și România, așezându-se pe gazon după încheierea unei faze, iar medicii naționalei au făcut semn spre Edi Iordănescu să-l schimbe pe veteranul „tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Deian Sorescu l-a înlocuit pe Mario Camora, pentru că Raul Opruț a fost lăsat în afara lotului pentru duelul de la Priștina. Fostul jucător al FCSB-ului a mai fost folosit de Edi Iordănescu în poziția de fundaș stânga, vorbind la finalul meciului cu Andorra despre acest lucru:

„Nici eu nu mă așteptam… glumesc! Știam situația. Îmi pare rău pentru colegi, că au simțit ceva la picioare. Atât timp cât sunt în stare, voi juca pe orice poziție mă va folosi antrenorul.

ADVERTISEMENT

Eu zic că a fost bine. Mai puțin important e cine joacă, pe ce poziție joacă, important e să ne strângem și să avem puterea de a câștiga orice meci. Fotbalul s-a schimbat, nu mai este cum era acum 20-30 de ani”.

  • 6 este locul pe care Mario Camora îl ocupă în topul celor mai vârstnici jucători ai naționalei României (36 de ani, 8 luni și 24 de zile)
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, încrezător înainte de Kosovo – România

Deian Sorescu a vorbit chiar înaintea startului partidei dintre Kosovo și România, fiind încrezător în forțele proprii și în colegii săi: Este un meci important, pe un teren şi o vreme nu foarte plăcută.

Dar am venit cu un singur gând, să luăm cele 3 puncte şi să mai punem o cărămidă la calificare. Am venit pozitivi, cu încredere, cu moral după meciurile anterioare. Şi sper să luăm cele 3 puncte şi să ieşim bucuroşi.

ADVERTISEMENT

Nu mă gândesc deloc la ce voi face după ce voi termina acţiunea. Gândul meu este aici şi va fi mereu aici. Este o perioadă foarte importantă, avem un grup foarte talentat”.

„Sper să fie cadoul perfect pentru Edi Iordănescu, cele 3 puncte în această seară. Este un teren nu foarte bun şi vremea nu foarte plăcută, cred că plouă de două zile. Dar vom vedea, eu voi fi mereu pregătit, oricât voi juca.

Vreau să mă gândesc doar la echipa naţională în acest moment, avem 2 meciuri foarte importante. Vom lua primul meci din această seară şi după mă voi decide”, a mai spus Deian Sorescu, potrivit antenasport.ro.


  • 4,10 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „X” la meciul Elveția – România

ADVERTISEMENT
Tags: