Sport

Jucătorii de la FCSB pe care Mitică Dragomir nu i-ar transfera niciodată: ”N-au deloc clasă”

Mitică Dragomir, Oracolul FANATIK, a vorbit despre jumătatea goală a paharului și despre jucătorii din lotul FCSB pe care nu i-ar transfera niciodată pentru că nu au clasă.
29.11.2023 | 20:40
Jucatorii de la FCSB pe care Mitica Dragomir nu iar transfera niciodata Nau deloc clasa
Jucătorii de la FCSB pe care Mitică Dragomir nu i-ar transfera niciodată: ”N-au deloc clasă”
ADVERTISEMENT

În direct la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, fostul șef la LPF a mărturisit că nu înțelege de ce FCSB nu reușește să defileze în SuperLiga, în ciuda faptului că are un super lot. Mai mult, Dragomir a identificat două verigi slabe la FCSB și un super jucător care ar face față oricând la orice echipă mare din Europa.

Jucătorii de la FCSB pe care Mitică Dragomir nu i-ar transfera niciodată

”FCSB, pe primul loc, dar nu impresionează. Au jucat cu sabia deasupra capului, s-au jucat cu riscul cu Dinamo. E fotbalist, sau nu, Compagno?”, i-a ridicat mingea la fileu Horia Ivanovici. ”Bă, au jucători care ar trebui să defileze în campionatul României, dar ca echipă nu mă dă pe spate”, a replicat Oracolul.

ADVERTISEMENT

Cât despre ”verigile slabe” de la FCSB, Dumitru Dragomir a identificat doi fotbaliști, pe Andrea Compagno și pe Siyabonga Ngezana. ”Domnule, e fotbalist dacă are doi fundași și doi mijlocași laterali care știu să centreze și el din 10 centrări să poată să dea. Dacă aș avea echipă nu l-aș lua pe Compagno, pe Ngiegana ăsta sau cum e, pe ăștia nu i-aș lua.

N-au deloc clasă. În echipe de mijloc așa, sunt utili, dar nu să te duci în cupe europene cu ei. Îți spun, sunt fraieri, Dawa e jucător de campionatul Angliei. Cum să nu-l bagi pe Dawa? Dawa e fotbalist. Oriunde pleacă în străinătate joacă, are vitează, dă bine cu capul, să nu se bage în combinații de ăstea.

ADVERTISEMENT

Să se ducă mă la un zid să învețe să lovească mingea cu piciorul. Un zid în trei luni de zile înveți să dai și cu stângul și cu dreptul, dar două ore pe zi faci asta”, a transmis Mitică Dragomir. Gigi Becali pare să fie de acord cu Mitică Dragomir cel puțin în privința lui Andrea Compagno, atacant care nu prea își mai găsește locul la liderul din SuperLiga.

De altfel, lucru remarcat și de comentatorii partidelor de fotbal sau de specialiști, Andrea Compagno este deseori ignorat de coechipierii săi și nu reușește în ultima perioadă să producă ceea ce ar trebui: goluri. În urmă cu un an, MM Stoica transmitea că Andrea Compagno va fi vândut pentru cel puțin 1.5 milioane de euro, însă e puțin probabil ca cineva să plătească această sumă în prezent pentru atacant.

ADVERTISEMENT

”Dacă se oferă când cere Gigi, Compagno pleacă, da. Și dacă vrea el să plece! Nu pleacă sub 1,5 milioane. Asta e exclus! Atât a dat pe el și niciodată nu o să vândă în pierdere. Nu e un jucător de care să vrei să scapi, n-ai cum. A fost golgheterul nostru, a marcat în meciuri extrem de importante și e un jucător foarte bun”, declara Mihai Stoica anul trecut.

”MAX Profețiile lui Mitică” este o emisiune care nu trebuie ratată! Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir, în fiecare luni de la ora 13:00. Așadar, MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ poate fi urmărită LIVE, în fiecare luni, de la ora 13:00, numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Ulterior, emisiunea va rula în premieră pe canalul de YouTube Fanatik (da LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), pe pagina facebook Horia Ivanovici Oficial (dă LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii) și pagina de Facebook Fanatik (dă LIKE si URMĂREŞTE pentru a fi notificat).

Mitică Dragomir, despre cei mai slabi jucători de la FCSB

ADVERTISEMENT