Sport

Jucătorii Farului au făcut vizita medicală. Campioana a plecat în cantonament la Poiana Brașov. Video

După aproximativ trei săptămâni de vacanță, jucătorii campioanei Farul s-au reunit pentru începerea pregătirilor în noul sezon și au efectuat vizita medicală.
15.06.2023 | 16:20
Jucatorii Farului au facut vizita medicala Campioana a plecat in cantonament la Poiana Brasov Video
După aproximativ trei săptămâni de vacanță, jucătorii campioanei Farul s-au reunit pentru începerea pregătirilor în noul sezon și au efectuat vizita medicală. Sursă foto: farulconstanta.com
ADVERTISEMENT

Trupa lui Gheorghe Hagi se pregăteşte de preliminariile Champions League pe ritmuri de trap. Artiştii Spania 99 şi Costi Max au creat imnul campionilor, în care fiecare component al echipei îşi găseşte numele printre versurile melodiei.

Vizită medicală pentru jucătorii Farului

Între timp, euforia câștigării titlului s-a mai estompat la Constanța, iar jucătorii Farului au revenit la pregătiri pentru un sezon în care vor avea de apărat locul 1 în SuperLiga. Primul pas a însemnat efectuarea vizitei medicale.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 30 de fotbaliști, printre care nou-veniții Rivaldinho și Nicolae Carnat, au fost prezenți joi dimineaţă la Clinica OGH. În schimb, au lipsit internaţionalii Denis Alibec, Marian Aioani, Tudor Băluţă, Louis Munteanu, David Kiki, Constantin Grameni, Adrian Mazilu şi Andrei Borza, aflaţi la acţiunile loturilor reprezentative de seniori şi tineret.

Cei 30 de jucători care au efectuat vizita medicală sunt portarii Alexandru Buzbuchi, Ştefan Muşat, Rafael Munteanu și jucători de câmp Rivaldinho, Nicolae Carnat, Andrei Artean, Carlo Casap, Dan Sîrbu, Ionuţ Larie, Mihai Popescu, Kevin Boli, Dragoş Nedelcu, Dan Bîrzu, Gabriel Dănuleasă, Gustavo Marins, Gabriel Buta, Darius Grosu, Nicolas Popescu, Kevin Doukoure, Emanuel Martinovic, Valentin Dumitrache, Mateus Criciuma, Iustin Doicaru, Ionuţ Cojocaru, Enes Sali, Luca Andronache, Luca Banu, Alexandru Stoian și Ionuţ Cercel.

ADVERTISEMENT

Din lot ”marinarilor” nu mai fac parte Vlad Morar şi Rolandas Baravykas, după ce contractele acestora au expirat și nu au mai fost prelungite. Ultima achiziție a Farului, argentinianul Marco Borgnino, nu a ajuns încă la echipă.

Larie ar fi vrut mai multă vacanță

Delegația Farului a plecat joi în Poiana Brașov, unde va desfășura primul cantonament al verii. Constănțenii vor începe sezonul pe 8 iulie, când vor disputa Supercupa României împotriva celor de la Sepsi OSK. Ulterior, pe 11 sau 12 iulie, campioana României va juca prima manșă din turul întâi preliminar al Champions League.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Farului, Ionuț Larie, și-a fi dorit să aibă mai multă vacanță, însă este conștient că doar pregătindu-se la maxim jucătorii lui Gică Hagi vor putea să-și apere trofeul cucerit în sezonul precedent.

”Vacanța a fost scurtă, dar ne întoarcem cu gânduri bune pentru că am făcut un campionat senzațional și avem speranțe mari să facem încă un sezon bun. Poate meritam mai multă vacanță, dar este suficientă, deoarece noul sezon începe foarte devreme și avem nevoie de pregătire.

ADVERTISEMENT

Perioada cantonamentelor este mai grea pentru noi jucătorii, dar atâta timp cât ne face bine pentru restul sezonului este necesară. Sper să nu existe accidentări, pentru că cine nu face aceste cantonamente îi va fi mai greu după aceea. Sper să fie un cantonament bun, relațiile de joc să se închege foarte bine și să începem campionatul în forță.

Optimiști am fost mereu, dar așteptările sunt mult mai mari acum pentru că suntem în postura de campioni. Sperăm ca lucrurile să meargă foarte bine și să facem din nou un campionat foarte bun. E cam ciudat să avem emoții cu tragerea la sorți, dar e și plăcut. Sperăm să prindem un adversar accesibil și să trecem mai departe”, a declarat Larie.

ADVERTISEMENT