Sport

Jucătorii FCSB se relaxează ca milionarii în Antalya. Billel Omrani și Joyskim Dawa și-au arătat calitățile. Video

Billel Omrani și Joyskim Dawa și-au arătat calitățile de jucători de golf în cantonamentul FCSB din Antalya, de la Belek (Turcia).
19.01.2023 | 10:10
Jucatorii FCSB se relaxeaza ca milionarii in Antalya Billel Omrani si Joyskim Dawa siau aratat calitatile Video
ADVERTISEMENT

Stagiul de pregătire al FCSB e aproape de final, iar jucătorii își păstrează buna dispoziție deși au pierdut ambele meciuri amicale și au primit nu mai puțin de șase goluri.

Billel Omrani și Joyskim Dawa au făcut din nou spectacol în cantonamentul FCSB

Billel Omrani și Joyskim Dawa încearcă să profite cât mai mult de condițiile excelente și resursele hotelului și bazei de pregătire de vis a FCSB din Belek.

ADVERTISEMENT

După s-au întrecut la baschet, încercând să trimită de cât mai multe ori mingea în coș, într-un timp limitat, cei doi s-au apucat și de golf în Antalya.

Complexul de cinci stele Regnum Carya deține mai multe terenuri uriașe de golf, iar cei doi au arătat că știu să lovească excelent și să țină crosa și corpul în poziția corectă.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, Joyskim Dawa și Malcom Edjouma, show în cantonamentul FCSB din Antalya

Billel Omrani, Joyskim Dawa și Malcom Edjouma au profitat din plin de cele 12 zile de cantonament și momentele libere dintre antrenamentele extrem de concentrate.

FCSB pleacă pe 20 ianuarie din Turcia și va zbura direct la Sibiu, unde vor ajunge cu doar 24 de ore înainte de meciul cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Mihai Pintilii se află pe locul trei în campionat, la egalitate de puncte cu Rapid și Universitatea Craiova și la șapte puncte distanță de liderul Farul Constanța (45 de puncte).

Mihai Pintilii ar putea fi suspendat la următoarele meciuri

Lucian Burnel, directorul Școlii de Antrenori a trimis o sesizare la Comisia de Disicplină în care cere suspendarea lui Mihai Pintilii și a FCSB.

ADVERTISEMENT

Motivare e că toată pregătirea din Antalya a fost condusă de fostul fotbalist, chiar dacă acest lucru este neregulamentar, a anunțat gsp.ro.

FANATIK a anunțat că Leo Strizu va fi cel care va sta pe bancă la Sibiu, deși era pe făraș la FCSB și nici măcar nu a făcut deplasarea în Turcia cu echipa.

Același lucru s-a întâmplat și cu Marius Croitoru, Andrei Prepeliță și Ilie Poenaru, care au fost suspendați timp de patru etape. Astfel, Pintilii ar putea rata meciurile cu FC Hermannstadt, Farul Constanța, CFR Cluj și FC Voluntari.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT