Sport

Andrei Cordea nu e îngrijorat după eșecul din amicalul FCSB – Rakow Czestochowa 1-4: ”Victoriile contează doar în campionat”

Vicecampioana României a înregistrat un nou eșec în stagiul de pregătire din Antalya, FCSB – Rakow Czestochowa 1-4, dar Andrei Cordea nu este îngrijorat.
16.01.2023 | 19:19
Andrei Cordea nu e ingrijorat dupa esecul din amicalul FCSB  Rakow Czestochowa 14 Victoriile conteaza doar in campionat
Vicecampioana României a înregistrat un nou eșec în stagiul de pregătire din Antalya, FCSB – Rakow Czestochowa 1-4, dar Andrei Cordea nu este îngrijorat. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Trupa lui Mihai Pintilii a avut o primă repriză de coșmar, când defensiva a fost depășită constant. Partea secundă a fost mult mai bună, cu faze de poartă pe ofensivă și cu mai multă atenție în apărare.

Andrei Cordea, explicații după eșecul din meciul FCSB – Rakow Czestochowa 1-4

Mijlocașul Andrei Cordea a pus eșecul din partida amicală FCSB – Rakow Czestochowa 1-4 pe faptul că liderul campionatului Poloniei a început mai devreme pregătirea de iarnă și crede că rezultatele care contează sunt în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Venim după o săptămână în care am încărcat mult, era normal să nu fim la capacitate maximă. O să fie puțin mai ușor acum când intrăm în săptămâna meciului oficial. Victoriile contează doar în campionat.

Aici doar muncim, învățăm și trebuie să fim sănătoși. Sunt meciuri amicale, nici Sorescu nu știa ce jucători vor evolua la Rakow. Probabil se vede că ei au venit de pe data de 2 ianuarie, s-a văzut asta.

ADVERTISEMENT

Dacă nu e un meci oficial, sincer nu putem compara. Chiar nu pot să îmi dau cu părerea despre nivelul lor. Suntem bine, suntem fericiți. Ne-a spus și Pintilii înaintea meciului că cel mai important este să fim sănătoși”, a declarat Cordea.

Cordea nu e cu gândul la plecare

Fotbalistul ”roș-albaștrilor” s-a arătat încântat de venirea lui Deian Sorescu și a evitat să vorbească despre o eventuală plecare a sa în străinătate. FANATIK a anunțat în exclusivitate că transferul la Augsburg nu pare să mai fie de actualitate, după ce formația din Bundesliga este aproape de a-l lua pe ghanez Kelvin Yeboah.

ADVERTISEMENT

”Sorescu este un jucător de calitate. Avem nevoie de un jucător cu nume. Sper să ne ajute să câștigăm campionatul, asta ne dorim cu toții. Poate aduce un plus de calitate și e ofensiv la fel ca Vali Crețu.

Nu știu nimic despre transferuri. Cât o să fiu aici nu voi vorbi. Cât timp sunt la Steaua (n.r. – FCSB) nu vreau să vorbesc despre alte cluburi. Cât timp nu e 100% nu o să vorbesc despre altceva. Cea mai mare dorință a mea în 2023 este să nu mai am probleme medicale”, a încheiat Andrei Cordea.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu va mai susține niciun meci amical în cantonamentul din Antalya, FCSB va mai rămâne în Turcia până vineri, 20 ianuarie. Elevii lui Mihai Pintilii vor juca prima partidă oficială din acest an duminică, 23 ianuarie, pe terenul lui FC Hermannstadt, în etapa a 22-a din SuperLiga.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,32 este cota pentru „1 solist sau sub 2,5 goluri” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT