Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorii indezirabili la FCSB, executați de Gigi Becali? „Ce șansă a ratat Compagno!”. Ce se întâmplă cu Rotariu

FCSB s-a prezentat la Iași cu jumătate din banca de rezerve. O răceală a răpus rezervele lui Charalambous, care a fost obligat să improvizeze pentru a termina meciul în picioare.
22.12.2023 | 11:00
Jucatorii indezirabili la FCSB executati de Gigi Becali Ce sansa a ratat Compagno Ce se intampla cu Rotariu
Pintilii va lipsi de pe bancă două etape
ADVERTISEMENT

FCSB a terminat campionatul în forță cu o victorie pe terenul celor de la Iași. Formația patronată de Gigi Becali a reușit să câștige cu 3-1 în ciuda unei bănci modeste. Mai mulți jucători au fost afectați de o răceală și nu au putut fi trecuți pe foaia de joc.

FCSB a jucat la Iași cu doar 6 rezerve pe bancă

“Câștigă FCSB la Iași fără bancă. Mă uita, 1+5. Au intrat toți, a rămas Andrei Vlad singur pe bancă. Nu s-a mai întâmplat niciodată asta, deci pur și simplu a rămas singur pe bancă”, a spus moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

“Aici trebuie să aibe grijă FCSB pentru că mai sunt etape din sezonul regulat și campionatul se va juca chiar dacă intră cu o zestre mare de puncte, campionatul se va juca în play-off pentru că acolo nu vei întâlni Iași sau Botoșani.

Vei întâlni echipe care se bat la titlu și atunci ai nevoie de bancă. Dar ce s-a întâmplat cu Compagno? Toți cei 4 pe care Gigi nu-i mai vrea. În 1992 mergeam cu autocarul spre Pitești. Și am oprit la o benzinărie pe A1 și subit 5 jucători de la Petrolul au răcit.

ADVERTISEMENT

S-a terminat 1-0. Toți am răcit între Ploiești și Pitești. Îți dai seama ce șansă a pierdut Compagno acum că îl vedeau ăștia de la Spezia. E scump Compagno. Cum zicea Gigi, dau și 100.000 doar să-l ia cineva”, a declarat Valeriu Răchită.

Compagno și Rotariu, trași pe linie moartă

Coincidență sau nu, jucătorii care au lipsit de pe bancă din cauza virusului sunt aceeași pe care Gigi Becali vrea să îi vândă în această pauză competițională. Printre favoriți la plecare se numără Compagno și Rotariu. Cei doi fotbaliști vor părăsi cel mai probabil echipa.

ADVERTISEMENT

“Știu că sunt coincidențe, dar dacă nu îi mai voia ar fi avut banca plină de tineri. În momentul în care au răcit, erau în ziua jocului și nu mai puteau aduce jucători la meci. Avem Pandele pe bancă, mai era și Ganea. Rotariu nu a mai fost în lot, dar ceilalți erau în lot. Nu erai pe bancă 5+1”, a punctat Cristi Coste.

“Mă surprinde că Rotariu nu a reușit să se impună la FCSB. Acuma nu poți să spui că e o chestie de acomodare pentru Rotariu, e un jucător foarte talentat, iar acomodarea el și-a făcut-o la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Pentru mine e o mare surpriză. La FCSB în afară de eficiență trebuie să ai un joc plăcut, spectaculos, pentru că asta se cere. El are aceste atuuri, nu știu ce s-a întâmplat cu băiatul acesta”, a declarat Mihai Stoichiță

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FCSB a avut doar sase rezerve la Iasi

ADVERTISEMENT