Sport

Jucătorii lui CFR Cluj, debusolați după înfrângerea cu FCSB: „Am luat un gol de copii! Titlul se va câștiga etapa viitoare”

CFR Cluj a pierdut orice șanse la titlu, iar jucătorii campioanei României au rămas cu un gust amar după înfrângerea cu FCSB.
14.05.2023 | 23:40
Jucatorii lui CFR Cluj debusolati dupa infrangerea cu FCSB Am luat un gol de copii Titlul se va castiga etapa viitoare
CFR Cluj ratează pentru prima oară titlul în SuperLiga după 5 ani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj rămâne fără titlu în SuperLiga după cinci ani, iar campioana României se află într-un moment extrem de dificil și cu multe probleme de lot.

Jucătorii lui CFR Cluj, resemnați după înfrângerea cu FCSB: „Ne-au bătut fără drept de apel”

Andrei Burcă consideră că CFR Cluj putea să câștige din nou titlul cu puțin noroc: „Ne pare rău, suntem triști, dar nu putem căuta scuze. Putem invoca ratările, bară la fiecare meci, greșeli de arbitraj, dar trebuie să batem Sepsi să ne calificăm în cupele europene. O să fie foarte dificil pentru că ne-au bătut fără drept de apel”.

ADVERTISEMENT

Fundașul central îl contrazice pe Florinel Coman și consideră că CFR Cluj nu a jucat la meci egal: „În repriza a doua cred că a avut două faze Krasniqi. Știam că o să vină peste noi și voiam să treacă mai mult timp să riște și ei mai mult. Am avut un plan tactic și păcat că am primit acel gol. Dacă mai treceau câteva minute, puteam să îi prindem pe contraatac”.

Dan Petrescu nu a fost prezent la meciul cu FCSB, însă Burcă nu crede că a fost un dezavantaj: „Am făcut dimineață antrenament cu dânsul, am vorbit înainte de meci și la pauză. N-am mai avut șansă în acest sezon, dar trebuie să fim bărbați și să ne gândim la viitor”.

ADVERTISEMENT

Andrei Burcă acuză arbitrajul: „Am avut penalty cu FCSB, cu Craiova a vorbit toată lumea de greșelile de arbitraj”

Fundașul central nu a putut să se abțină și a pus tunurile pe arbitraj: „Am avut penalty cu FCSB, cu Craiova a vorbit toată lumea de greșelile de arbitraj. Două bare la Rapid și apoi fac ei 3-1. Dacă noi eram bine în acest sezon, puteam să trecem peste toate problemele”.

Burcă e convins că Farul – FCSB este un meci decisiv: „Este un meci la Constanța cu o presiune foarte mare și cine o să facă față, probabil o să câștige titlul în acea etapă”.

ADVERTISEMENT

Mario Camora anunță schimbări importante la CFR Cluj: „Cu siguranță vor fi”

Căpitanul Mario Camora i-a „înțepat” pe cei de la FCSB: „Greu de digerat, dar multe echipe au pățit asta în toată lumea. Trebuia să batem astăzi și asta era tot. Dar dacă luăm gol cum am luat astăzi e foarte greu.

Eu zic că azi am făcut un meci bun. Nu țin minte o ocazie mare a lor. O bară care n-a intrat. A fost un meci echilibrat. S-a văzut că ei voiau să câștige. A fost un gol de copii pe care l-am luat, mai ales când vrei să te bați la titlu”.

ADVERTISEMENT

Camora s-a gândit și la Neluțu Varga, care a amenințat că se retrage„Din păcate nu am putut să mai luăm un titlu și să îi face o bucurie patronului. Cu siguranță vom merge în cupele europene și trebuie să facem și noi mai mult pentru el”.

Jucătorul de națională a vorbit și despre viitorul echipei: „Cu siguranță vor fi. La orice echipă sunt schimbări. Nu e treaba noastră, ci a staff-ului tehnic și a conducerii”.  

ADVERTISEMENT