Fotbal intern

Jucătorii lui Dinamo au susținut ultimul test anti-COVID-19: “Nu ne-am antrenat normal zilele astea! Până sâmbătă trebuie să fim la un nivel bun!”. Exclusiv

17.06.2020 | 15:54
Jucatorii lui Dinamo au sustinut ultimul test antiCOVID19 Nu neam antrenat normal zilele astea Pana sambata trebuie sa fim la un nivel bun Exclusiv
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo au fost testați anti-COVID-19 în cursul zilei de miercuri. Dacă testul va ieși negativ, atunci clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare va evolua în weekend împotriva celor de la Sepsi, după ce a ratat primele două meciuri din play-out după restart.

După două luni de izolare și o lună de antrenament, dinamoviștii au fost loviți de o veste neașteptată, cu câteva zile înaintea meciului cu Chindia Târgoviște, primul de după restart: magazionerul a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Jucătorii au fost trimiși înapoi în izolare unde s-au antrenat în următoarele 5 zile înainte să fie testați din nou. Dacă testele sunt în regulă, Dinamo va avea undă verde să joace meciul cu Sepsi de pe teren propriu.

Jucătorii lui Dinamo au făcut încă un test COVID-19: “Până sâmbătă, trebuie să fim la un nivel bun de joc”

Însă, aici intervine o problemă de pregătire. Jucătorii lui Dinamo nu au meciuri în picioare, spre deosebire de cei de la Sepsi care au jucat deja două etape în play-out după restart. Astfel că, teoretic, elevii lui Grozavu vor sta mai bine din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

FANATIK a luat legătura cu mai mulți jucători de la Dinamo, care au explicat că lucrurile nu sunt roz din acest punct de vedere: “Nu avem cum să fim la 100%. Nu am putut să ne antrenăm normal zilele acestea.

Dar, până sâmbătă trebuie să fim la un nivel bun de joc. O să vedem cum facem. Pentru noi este un handicap modul în care ne-am antrenat în ultimele zile”, au spus jucătorii pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dinamo, program infernal

Meciurile Dinamo – Chindia Târgoviște și Hermannstadt – Dinamo au fost amânate din cauza problemelor cu COVID-19 pe care le-au avut “câinii” în ultima săptămână. Însă, în mod normal, meciul Dinamo – Sepsi ar trebui să se joace sâmbătă.

“Câinii” sunt într-o poziție delicată. Echipa lui Adrian Mihalcea este pe locul 11 în Casa Pariurilor Liga 1 cu 17 puncte, două mai puțin decât Poli Iași, echipă aflată la baraj.

ADVERTISEMENT

Dinamo are programul cel mai aglomerat din această perioadă. Formația “câinilor” are de disputat 14 meciuri în play-out, dar și o dublă manșă în semifinalele Cupei României, împotriva celor de la FCSB.

  • 5 zile au stat în izolare jucătorii dinamoviști
  • 11 este locul ocupat de Dinamo în clasament

 

ADVERTISEMENT